Bolu İş İlanları

Şehir: Bolu

İş TanımıBolu'da yayın hayatına başlayacak olan televizyon kanalında görev yapacak bayan yönetici asistanlarıAranan Nitelikler-Tercihen üniversite mezunu -İletişim kabiliyeti yüksek -Ofis programlarına hakim -Dış görünüm..

İş TanımıYeni kurulan televizyon kanalında görev yapacak grafiker; Tercihen üniversitelerin ilgili bölümünden mezun Adobe Photoshop, Illustrator, InDesign programlarını ileri seviyede kullanabilen Flash ve Dreamweaver programlarını orta seviyede kullan..

İş TanımıYeni kurulacak olan televizyon kanalımızın reklam ve pazarlama departmanında görev yapacak Tercihen üniversite mezunu  Aranan NiteliklerGüler yüzlü, iletişim b..

İş TanımıYeni kurulacak televizyon kanalında görev yapacak;  Aranan NiteliklerSunuculuk deneyimi olan ya da bende yapabilirim diyen, Diksiyonu düzgün ..

İş TanımıBolu’ nun ilk özel hastanesi olarak kurulan Özel Çağsu Hastanesi, standartların üzerinde sağlık hizmeti vermeyi hedefleyen, 10000 m2’ lik kapalı alanda 160 yatak kapasitesi ve 350’ den fazla çalışanıyla 2007 yılından bu yana genel hastane hizmetleri..

İş TanımıHEMŞİRELİK MEZUNU HEMŞİREAranan NiteliklerPREZENTABL İŞİNİ VE MESLEĞİNİ SEVEN KENDİNE GÜVENEN EKİP RUHUYLA ÇALIŞACAK YENİLİKLERE AÇIK BOLUDA İKAMET EDEBİLECEK(BEKARLARA LOJMAN) TECRÜBELİ HEMŞİRELER..

Bolu / Tümü REALTY WORLD

İş TanımıREALTY WORLD1973’te ABD’de kurulan Realty World; marka bilinirliği için yaptığı 1.5 milyar USD’lik yatırım ve yılda % 30 büyüme ile Amerika’nın en hızlı yükselen emlak devidir. Realty World, ilk yılında gösterdiği büyüme ile Türkiye’nin ..

İş TanımıMerkezi Antalya'da bulunan SER-GÜN Güneş Enerji Sistemleri'nin BOLU ŞUBE  Müdürlüğü'nde SU ARITMA SAHA  Satış Personeli olarak görevlendirilmek üzere takım arkadaşları arıyoruz.Aranan NiteliklerBOLU  veya çevre ilçelerde ikamet eden,..

İş TanımıMerkezi Antalya'da bulunan SER-GÜN Güneş Enerji Sistemleri'nin Bolu Şube Müdürlüğü'nde  Montaj Personeli olarak görevlendirilmek üzere takım arkadaşları arıyoruz.Aranan Nitelikler          Kaynak - tesisat bilen, veya öğr..

İş TanımıMerkezi Antalya'da bulunan SER-GÜN Güneş Enerji Sistemleri'nin Bolu Şube Müdürlüğü'nde  Saha Satış Personeli olarak görevlendirilmek üzere takım arkadaşları arıyoruz.Aranan NiteliklerBolu veya çevre ilçelerde ikamet eden, 25 yaş ..