Bolu İş İlanları

Şehir: Bolu

İş TanımıÖZEL HASTANENİN DOĞUMHANE VEYA DOĞUM SERVİSİNDE ÇALIŞACAKAranan NiteliklerEBELİK BÖLÜMÜ MEZUNU..

İş TanımıORTOPEDİ VE TRAVMATOLOJİ UZMANIAranan NiteliklerBOLUDA İKAMET EDEBİLECEK ASKERLİKLE İLİŞKİSİ OLMAYAN..

İş TanımıŞİRKETİMİZİ VE HASTANEMİZİ TANITACAK KURUMLAR ARASI İLİŞKİLERİ DÜZENLEYECEKAranan NiteliklerKONUSUNDA UZMAN EKİP ÇALIŞMASINA YATKIN LİDERLİK VASFI OLAN İLETİŞİM FAKÜLTESİ MEZUNU(GAZETECİLİK) BOLUDA İKAMET ..

İş Tanımı        Bolu’ nun ilk özel hastanesi olarak kurulan Özel Çağsu Hastanesi, standartların üzerinde sağlık hizmeti vermeyi hedefleyen, 10000 m2’ lik kapalı alanda 160 yatak kapasitesi ve 350’ den fazla çalışanıyla 2007 yılından bu yana genel hastane hi..

İş TanımıÖZEL HASTANE AMELİYATHANESİNDE ÇALIŞACAKAranan NiteliklerHEMŞİRELİK MEZUNUİŞİNİ VE MESLEĞİNİ SEVENKENDİNE GÜVENENEKİP RUHUYLA ÇALIŞACAKYENİLİKLERE AÇIK BOLUDA İKAMET EDEBİLECEK(BEKARLARA LOJMAN)..

İş Tanımı65 YAŞ ÜSTÜ GÖREVLENDİRİLEBİLECEK TAM ZAMANLI YADA KISMİ ZAMANLIAranan NiteliklerPLASTİK CERRAHİ UZMANI..

İş TanımıRADYOLOJİ TEKNİSYENİ&TEKNİKERİAranan Nitelikler*KONUSUNDA DENEYİMLİ *KENDİNE GÜVENEN *BOLUDA İKAMET EDECEK(BEKARLARA LOJMAN VARDIR) RADYOLOJİ TEKNİSYENİ&TEKNİKERİ..

İş TanımıHASTANE DOĞUMHANESİ VE SERVİSTE ÇALIŞACAKAranan NiteliklerPREZENTABL İŞİNİ VE MESLEĞİNİ SEVEN KENDİNE GÜVENEN EKİP RUHUYLA ÇALIŞACAK YENİLİKLERE AÇIK BOLUDA İKAMET EDEBİLECEK(BEKARLARA LOJMAN) TECRÜB..

İş TanımıGüvenlik sektöründe Dünya' nın en büyük firması olarak faaliyet gösteren firmamızın, Bolu ofisi Nakit Taşıma Operasyonunda görevlendirilmek üzere güvenlik görevlileri alınacaktır.Aranan Nitelikler En az lise mezunu, Ask..

Bolu / Tümü GRATİS

İş Tanımı Müşteri memnuniyetini gözeterek verilen hedefler doğrultusunda satış yapmak, Müşteri ihtiyaçları doğrultusunda satışa yönelik ürün tanıtımı yapmak, Müşterileri kampanyalar hakkında bilgilendirmek ve bunlara yönlendirmek, Mağazanın..