Bolu İş İlanları

Şehir: Bolu

İş TanımıDemircan A.Ş.’ nin ana faaliyet konusu Elektrik iletim ve dağıtım tesisleridir. Kuruluşundan bu yana bir çok şehir ve köyde elektrik şebekesi ve enerji nakil hattı projesini başarıyla tamamlayarak sektöründe kendine saygın bir yer edinmiştir. 2006 yılında İnşaa..

İş TanımıUluslararası ve ulusal firmaların yurtçapındaki bayilerinin hizmet kalitelerinin Gizli Müşteri Yöntemi ile denetlenmesi.Çalışma usulü yarı zamanlıdır.Aranan Nitelikler- 30-55 yaş arası, - Bay / bayan, - Asgari Lise Mezunu, ..

Bolu / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş Tanımı * En az lise mezunu    * 22-30 yaş aralığında bulunan    * Benzer pozisyonda daha önce görev almış    * MS Office programlarına hakim    * İyi seviyede İngilizce bilen    * Satış ve ikna kabiliyeti yüksek    * Dış görünümüne özen ..

Bolu / Tümü Abant Su

İş TanımıKaya Holding bünyesinde bulunan Abant Su Fabrikası'nda görevlendirilmek üzere aşağıdaki niteliklere uygun  "Makine ve Elektrik Teknisyeni" aranmaktadır.Aranan NiteliklerMeslek lisesi elektrik veya makine bölümü..

Bolu / Tümü FLO MAĞAZACILIK

İş TanımıZİYLAN GRUP şirketlerinden, bünyesinde çeşitli marka ayakkabı ve aksesuar satışı gerçekleştiren ve hızla büyüyen ZİYLAN MAĞAZACILIK HİZM. ve PAZ. A.Ş.;BOLU'da bulunan  FLO Mağazasında görevlendirmek üzere KAS..

Bolu / Tümü Ajans360

Ajans 360 bünyesinde çalışmak üzere, Web projelerinin belirlenen akış ve arayüz tasarımına uygun: Responsive HTML5, CSS3 ve JS kodlama yapabilen, PHP kodlama becerisine sahip, Bootstrap kullanabilen, Tasarım ekibi ile koordineli çalışabilen, Problem çözme v..

BOLU DA BULUNAN PROJEMİZ İÇİN BAY ÖZEL GÜVENLİK GÖREVLİLERİNE İHTİYAÇ VARDIR. PROJEYE SERVİS İMKANI BULUNMAKTADIR...

Bolu / Tümü DOĞUŞ ÇAY

Aranan Nitelikler: Aktif çalışma ortamına uyum sağlayabilecek, İnsan ilişkileri güçlü, Kendine güvenen, Dış görünüşüne dikkat eden, Diksiyonu düzgün, Ekip çalışmasına uyumlu, Mümkünse önceden tecrübesi olan, Yüksek iletişim ve ikna becerisi olan,..

Bolu / Tümü Başarı Denizcilik

Başarı Denizcilik Uluslararası; Yük, Yolcu, Ro-Ro Gemilerinde Veya Özel Ve Turistik Yatlarda, Çalıştırılmak Üzere; GARSON aranıyor. Gemi Adamı Personelleri Alınacaktır. Yüksek Gelir Hedefleyen (1.250 TL/ Usd – 3.000 TL/ Usd) Tüm Sosyal Haklarla Çalışmak İsteyen,..

Bolu / Merkez Çevre Kalite Osgb

İstanbul-İkitelli bölgesinde faaliyet gösteren OSGB Firmamızın değişik lokasyonlarında görev almak üzere, İŞYERİ HEKİMİ ve DİĞER SAĞLIK PERSONELİ pozisyonunda takım arkadaşları aramaktayız. Şirket OSGB'miz hakkında www.cevrekalite.com.tr adresinden bilgi sahibi olunabilir. ..