Çanakkale İş İlanları

Şehir: Çanakkale
Çanakkale / Merkez Toprak Gayrimenkul

EMLAK VE MERMER OFİSİNDE CALIŞACAK BAYAN TAKIM ARKADASI ARIYORUZ OFİSİN BÜTÜN İŞLERİ İLE İLGİLENECEK MİSAFİRLERİMİZİ KARSILAYACAK ARASTIRMA YAPACAK EMLAK İÇİN GÜLER YUZLU GİRİŞKEN OLMASI GEREKİYOR PREZENTABL OLMASI ÖNEMLİ KURUMSAL BİR YERDİR..

Çanakkale / Merkez Sıraç Elektrik Taahhüt

ÇANAKKALE VE İSTANBUL ŞANTİYELERİMİZDE ÇALIŞMAK ÜZERE ELEKTRİK TESİSATI USTA VE KALFALARI ALINACAKTIR. SGK+YEMEK+MAAŞ+BARINMA ****** EN ÖNEMLİ KONUMUZ AHLAKLI OLUNMASIDIR ******..

Çanakkale / Merkez Fg Mühendislik

Kalorifer Tesisatı isinden anlayan eleman aramaktayız...

Çanakkale / Tümü Rota Denizcilik

ROTA DENİZCİLİK YURT İÇİ VE YURT DIŞI (ULUSLARARASI) GEMİ VE ÖZEL YATLARDA GÖREV ALACAK PERSONELLER ARANMAKTADIR. GEMİ VE YATLARDA ÇALIŞABİLİR, DENİZLERDE İYİ BİR KAZANÇ VE MESLEK EDİNEBİLİRSİNİZ. GÜVERTE BÖLÜMÜNE: GEMİCİ VE VASIFSIZ PERSONELLER 2000-2500 TL / ..

Çanakkale / Tümü Rota Denizcilik

ROTA DENİZCİLİK YURT İÇİ VE YURT DIŞI (ULUSLARARASI) GEMİ VE ÖZEL YATLARDA GÖREV ALACAK PERSONELLER ARANMAKTADIR. GEMİ VE YATLARDA ÇALIŞABİLİR, DENİZLERDE İYİ BİR KAZANÇ VE MESLEK EDİNEBİLİRSİNİZ. RESTORAN BÖLÜMÜNE: GARSON-KOMİ 2000-2500 TL / DOLAR ARASI MAAŞ..

Çanakkale / Biga Boğaziçi Osgb

ÇANAKKALE BİGA İLÇESİNDE HİZMET VERMEKTE OLDUĞUMUZ TERMİK SANTRAL PROJESİNDE GÖREV ALMAK ÜZERE TAM ZAMANLI C SINIFI BAYAN İŞ GÜVENLİĞİ UZMANINA İHTİYACIMIZ VAR..

Çanakkale / Merkez Kalesan Güvenlik Sistemleri

Güvenlik sistemleri alanında faaliyet gösteren firmamıza alınan randevulara gidip firmamızın tanıtımını yapacak ve satış odaklı çalışabilecek kendine güvenen aktif araç kullanabilen yonetici asistanı alınacaktır...

Çanakkale / Biga Parıltım Catering

Türkiye genelinde 2375 çalışanı ile günlük 142.000 öğün/yemek hizmeti veren, sektörün öncü kuruluşlarından Parıltım yemek, Çanakkale - Biga'da görev yapabilecek, alttaki niteliklere haiz Aşçı ve aşçı yardımcıları aramaktadır. * Sektör deneyimi olan * Kalite ve hijyen kurallarını bi..

Çanakkale / Tümü Rota Denizcilik

ROTA DENİZCİLİK YURT İÇİ VE YURT DIŞI (ULUSLARARASI) GEMİ VE ÖZEL YATLARDA GÖREV ALACAK PERSONELLER ARANMAKTADIR. GEMİ VE YATLARDA ÇALIŞABİLİR, DENİZLERDE İYİ BİR KAZANÇ VE MESLEK EDİNEBİLİRSİNİZ. RESTORAN BÖLÜMÜNE: AŞÇI-AŞÇI YARDIMCISI 2000-2500 TL / DOLAR ARA..