Çanakkale İş İlanları

Şehir: Çanakkale

*Alanında uzman, *İnsan ilişkileri güçlü, *Diksiyonu düzgün, *Ekip çalışmasına yatkınlığı olan, *Öğrencilerin girmek zorunda olduğu sınavlara dair donanımı olan, *Tercihen tecrübeli..

Çanakkale / Ayvacık Haydar Çakır Çit Sistemleri

KANAL,YOL,ŞEV,TERAS İŞLERİN DE TECRUBELİ 2 ADET PALETLİ EKSCAVATÖR OPERATÖRÜ ALINACAKTIR...

Çanakkale / Merkez Studyo Tual

Ofis programlarını kullanabilen, Photoshop programına hakim, Stüdyo çekimi ve düğün dış çekim konusunda deneyimli, Akşam düğün çekimlerine gidebilecek, (Sezonda hemen hemen her akşam çekim oluyor.) Fotoğraf rötuşu,albüm tasarımı yapabilen, Değişime..

Çanakkale / Merkez Kahve Dünyası

Minimum lise mezunu/Tercihen Turizm ve Otelcilik mezunu En az 2 yıl tecrübeli Esnek çalışma saatlerine uyumlu Takım çalışmasına yatkın İnsan ilişkileri ve iletişim becerisi güçlü Diksiyonu düzgün, güler yüzlü Kişisel görünümüne özen gösteren Tercihen askerli..

Çanakkale / Eceabat toksöz grup

Toksöz Grup' a bağlı Çanakkale Eceabatta yer alan Hotel Caeli için ''Resepsiyonist'' arayışımız bulunmaktadır. GENEL NİTELİKLER *Üniversitelerin ilgili Lisans bölümlerinden mezun, *Benzer pozisyonda en az 2 yıl deneyimli, *İyi derecede İngilizce bilgisine sahip,..

Çanakkale / Tümü Rıhtım Denizcilik

Rıhtım denizcilik Yurt içi ve yurt dışı (uluslararası) gemi ve özel yatlarda görev alacak personeller aranmaktadır. Gemi ve yatlarda çalışabilir, denizlerde iyi bir kazanç ve meslek edinebilirsiniz. Restoran Bölümüne: Garson ve Komi 2500-3500 TL / Dolar ..

Çanakkale / Biga Parıltım Catering

*Asgari 1 yıl üretim deneyimi olan *İnsan ilişkileri kuvvetli, *Diksiyonu düzgün, *Hizmeti seven, *Kendine özen gösteren, *Yöneticisi olduğu personelinin sevk ve idaresini yapabilecek, üretim ve sunumun doğru ve eksiksiz olarak yapılmasından sorumlu olabilecek Gıda M..

Çanakkale / Ayvacık YÖRE GRUP

ÇANAKKALE Eceabatta bulunan Süt ve Süt ürünleri üretim tesisimizde görevlendirilmek üzere ; - Askerlik hizmetini tamamlamış - Konusunda en az 2 yıl deneyimli - Yatılı çalışabilecek çalışma arkadaşı aranmaktadır. NOT : Üretim tesisimiz içerisinde ko..

Çanakkale / Merkez Kelabek Mutfak Çanakkale

Kelebek Mutfak Çanakkale Mağazamızda çalıştırılmak üzere.... Müşteri iletişiminde..... * Enerjisi yüksek * Güler yüzlü * Kıyafetine ve kendine özen gösteren * Satış kabiliyeti olan * Ofis programları kullanabilen * 25-35 yaş aralığı..

Çanakkale / Merkez P / Art Tıme Decoratıon

Merhaba Çanakkale Merkez Troya Caddesi üzerinde bulunan Showroomumuz da çalışacak bir bayan arıyoruz. Tercihen üniversite mezunu, matematik zekasına sahip, girişimci, heyecanlı, satış becerisine sahip olması önemli...