Çanakkale İş İlanları

Şehir: Çanakkale

GENEL NİTELİKLER -Gayrimenkul sektörüne ilgi duyan ve bu sektörde kariyer yapmak isteyen, -Tercihen gayrimenkul sektöründe deneyimli, -İletişim ve ikna kabiliyeti yüksek, -Ekip çalışmasına yatkın, -Sürücü belgesine ve kendi aracına sahip, -Çanakkale ili sın..

Çanakkale / Merkez TAVUK DÜNYASI

Kurumsal zincir restoran markamızın Çanakkale 17 Burda avm de bulunan şubemizde çalışacak gece mutfak temizliği ve depodan mal çekimi yapabilecek temizlik elemanı alınacaktır. Görüşmeler şubemize yapılacak olup müracaatlar şahsen yapılmalıdır. Şube Müdürü tel:0544 339 85 84 (Berka..

Çanakkale / Eceabat toksöz grup

Toksöz Grup' a bağlı Çanakkale Eceabatta yer alan Hotel Caeli Lüks Butik otelimiz için ''Kat Hizmetleri Personeli'' arayışımız bulunmaktadır. *MYO ilgili bölümlerinden mezun, *Alanında en az 2 yıl deneyimli, *Hijyen kurallarını bilen, uygulayan ve önem veren, *İnsan il..

Çanakkale / Merkez Ata Bilgisayar Çanakkale

Firmamızda tüm iş akışını, görüşmeleri, yazışmaları, raporlamaları, randevuları, toplantıları, bilgilendirmeleri organize edebilecek, planlama ve organizasyon yeteneği kuvvetli, Office programlarını kullanabilen; tercihen üniversitelerin büro yönetimi ve yönetici asistanlığı, halkla ilişkiler..

Çanakkale / Merkez Merkez Reklam

tabela atölyesinde çalışmış kaynak bilen montan bilen plexi harf yapan çalışma arkadaşları aramaktayız...

Çanakkale / Biga Tekinler Süt Ürünleri

biga organize sanayi bölgesinde faaliyet gösteren zinde süt ürünleri fabrikamızda çalışacak, depo stok takibi ve sevkiyat planlamalarını yapabilecek tercihen üniversite işletme bölümü mezunu çalışma arkadaşına ihtiyacımız vardır...

Çanakkale / Tümü Mass Direct

Dünya genelinde faaliyet gösteren, sektöründe lider şirketlerin arasında bulunan uluslararası bir sigara firması için Market ve tekel bayilerde ürün bilgilendirmesi yapacak, markayı en iyi şekilde temsil edecek bayan personeller alınacaktır. 1500 tl. maaş+agi (123,53) TL+SGK+170 TL yol ü..

Çanakkale / Merkez TAVUK DÜNYASI

Kurumsal zincir restoran markamızın Çanakkale 17 Burda avm de bulunan şubemizde çalışacak servis elemanı (Garson) alınacaktır. Görüşmeler şubemize yapılacak olup müracaatlar şahsen yapılacaktır. Şube Müdürü tel:0544 339 85 84 (Berkay Bey)..

Çanakkale / Tümü HALKA GRUP

Perakende sektöründe lider birçok firmaya satış, reyon yönetimi, insan kaynakları, eğitim, raporlama gibi ihtiyaç duyulan alanlarda tam ve kapsamlı olarak hizmet vermektedir. Sektöründe lider müşterimiz için supervisor kadrosunda yer alacak ekip arkadaşları aramaktayız. BURSA'da i..

Çanakkale / Gökçeada (İmroz) Gökçeada Sörf Merkezi & Oteli

Gökçeada Sörf Eğitim Kampları için, Kamp tanıtımı ve kamp liderliği yapabilecek genç ve yetenekli arkadaşlar arıyoruz...