Çanakkale İş İlanları

Şehir: Çanakkale
Çanakkale / Eceabat toksöz grup

Toksöz Grup' a bağlı Çanakkale Eceabatta yer alan Hotel Caeli için ''Resepsiyonist'' arayışımız bulunmaktadır. GENEL NİTELİKLER *Üniversitelerin ilgili Lisans bölümlerinden mezun, *Benzer pozisyonda en az 2 yıl deneyimli, *İyi derecede İngilizce bilgisine sahip,..

Çanakkale / Tümü Mass Direct

Dünya genelinde faaliyet gösteren, sektöründe lider şirketlerin arasında bulunan uluslararası bir sigara firması için ÇANAKKALE bölgede Market ve tekel bayilerde ürün bilgilendirmesi yapacak, markayı en iyi şekilde temsil edecek bayan personeller alınacaktır. 1500 tl. maaş+agi (123,53) T..

Çanakkale / Merkez Kar-El Yapı Malzemeleri

Çanakkale de bulunan ve konut taahhüt işleri yapan firmamızda,birkaç projenin koordinasyonunu sağlayacak PROJE KOORDİNATÖRÜ; Üniversitelerin İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ / MİMARLIK bölümlerinden mezun, Yönetim becerileri yüksek, Tasarım,projelendirme ve şantiye konularında en az 10 y..

Çanakkale / Merkez Gratis

Genel Nitelikler •Mağazacılık sektöründe en az 3 yıl olmak üzere, Mağaza Müdürü /Müdür Yardımcısı pozisyonunda en az 1 yıl deneyim sahibi, •En az lise, tercihen üniversite mezunu, •MS Office programlarına hakim, •İletişim yeteneği yüksek, Satış teknikleri konusunda yetkin,Eki..

Dünya genelinde freight forwarder ve lojistik firmalari icin acenta ağı organizasyonlari yapan Hong Kong merkezli grubumuzun yeni açılacak Çanakkale ofisinde gorevlendirilmek uzere, aşağıdaki niteliklere sahip bayan Uluslararası Müşteri Temsilcisi aranmaktadır. Aranan Nitelikler: ..

HEDEF Tanıtım olarak Hizmet vermekte olduğumuz sektöründe lider İçecek firması için Mobil Saha Temsilcisi (Araçlı Merch) arayışındayız; Rut plan dahilinde mağazaları ziyaret edecek, Raf ve depo stoklarını kontrol ederek eksiklikleri giderecek, Reyon Tanzim teşhir çalışmaları..

Çanakkale / Eceabat toksöz grup

Toksöz Grup' a bağlı Çanakkale Eceabatta yer alan Hotel Caeli Lüks Butik otelimiz için ''Kat Hizmetleri Personeli'' arayışımız bulunmaktadır. *MYO ilgili bölümlerinden mezun, *Alanında en az 2 yıl deneyimli, *Hijyen kurallarını bilen, uygulayan ve önem veren, *İnsan il..

Çanakkale / Merkez Kalesan Güvenlik Sistemleri

Güvenlik sistemleri alanında faaliyet gösteren firmamıza alınan randevulara gidip firmamızın tanıtımını yapacak ve satış odaklı çalışabilecek kendine güvenen aktif araç kullanabilen Müşteri Temsilcisi alınacaktır...

Çanakkale / Tümü Aras Kargo

İş Tanımı Şubenin gelen ve giden kargo operasyonunu yürütmek. Şubenin telefon trafiğini yönetmek, gelen müşteri taleplerine gereken ilgi ve özeni göstermek, oluşan problemleri çözmek veya çözümüne destek olmak. Kargo gönderimi için şubeye gelen müşterileri karşılayarak kargo..

Çanakkale / Merkez Aras Kargo

İş Tanımı •Görev yapılan şubeye gelen kargoları zamanında ve hasarsız bir şekilde alıcılarına ulaştırmak. •Görev yapılan şubeden gönderilen kargoların müşterilerden zamanında alınmasını ve şubeden sağlıklı bir şekilde çıkışını sağlamak. •Görev yapılan şube içerisinde operasy..