Edirne İş İlanları

Şehir: Edirne
Edirne / Merkez HALKA GRUP

Halka Grup Perakende sektöründe lider birçok firmaya satış, reyon yönetimi, insan kaynakları, eğitim, raporlama gibi ihtiyaç duyulan alanlarda tam ve kapsamlı olarak hizmet vermektedir. Kişisel ve Ev Bakımı Sektöründe öncü müşterimizin Edirne - Lüleburgaz çevresi Zincir Marketlerde göre..

Edirne / Tümü Mass Direct

Dünya genelinde faaliyet gösteren, sektöründe lider şirketlerin arasında bulunan ''Uluslararası '' bir firma için ; Sahada (Tekel bayii,Bakkal,Market,Büfe,Gazete Bayii gibi satış noktaların da Ürün Bilgilendirmesi yapacak arkadaşlar aramaktayız.. * BÜTÇE * 1500 TL NET MAAŞ + AGİ(12..

Edirne / Merkez Trakya Boru

Şirketimizin Koltuk ve Kanepe İmalat departmanında, istihdam edilmek üzere; Koltuk döşeme konusunda tecrübeli, Dinamik ve azimli, Ekip arkadaşları arıyoruz. Cv lerin fotoğraflı olması önemle rica olunur...

Baraj Gölet sulama kanalı dere ıslahı gibi işlerde çalışacak Damperli Kamyon Şoförü Arkadaşlara İhtiyacımız vardır...

Şirketimizde Bilişim Hizmetleri ( Web sitesi, Mini ve Profesyonel E-Ticaret, Marka tescil, Logo Tasarımı, Kurumsal Kimlik, Seo çalışması, Kamera Güvenlik Sistemleri) pazarlamasında görevlendirilmek üzere ‘AKTİF SAHA SATIŞ DANIŞMANI’ arayışımız mevcuttur. * 18-35 yaşları arasında, ..

Edirne / Merkez Borsa Ayakkabı

EDİRNE'DE BULUNAN AYAKKABI MAĞAZAMIZDA ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE BAY VE BAYAN MAĞAZA MÜDÜRÜ VE SATIŞ ELEMANLARI ALINACAKTIR...

Tekstil sektöründe örme konfeksiyon alanında faaliyet gösteren firmamız, %100 ihracat yapmakta olup, Avrupa'nın önde gelen markalarına üretimlerini gerçekleştirmektedir. Edirne/Merkez’deki fabrikamızda görevlendirilmek üzere; Belirtilen niteliklere sahip Aksesuar Depo Sorumlusu ar..

Edirne / Merkez Ayser Gıda A. Ş.

Gıda sektörünün lider kuruşları arasında bulunan iştirakimizin Edirne Merkez'de açacağı toptan & perakende market için, - Tüm alanlarla ilgili, - Edirne'de ikamet eden, - Müşteri ilişkileri kuvvetli, - Satış odaklı, - Güler yüzlü, - Maaş + Prim sistemiyle ç..

Edirne / Merkez Ayser Gıda A. Ş.

*Müşterilerin talepleri doğrultusunda etkili hizmetin sunulması, *Temizlik ve hijyen kuralları konusunda titiz, *Esnek ve vardiyalı çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek, *İletişim yeteneği güçlü, ikna kabiliyeti kuvvetli, *Müşteri memnuniyetine önem veren, pratik, güler yüz..

Edirne / Merkez Ayser Gıda A. Ş.

• Mağazacılık sektöründe kasiyerlik alanında iş deneyimi bulunan, • En az lise mezunu, • Analitik yönü kuvvetli, dikkatli çalışabilen, • İnsan ilişkileri ve iletişim becerisi kuvvetli, • Dış görünümüne özen gösteren, • Sorumluluk sahibi, • Ekip çalışmasına yatkın,..