Edirne İş İlanları

Şehir: Edirne
Edirne / Merkez Ayser Gıda A. Ş.

Edirne'de açılacak toptan & perakende satış mağazamıza, Toptan veya perakende sektöründe tecrübeli, Üstün yönetici yeteneklerine sahip, Çok iyi derecede ekip yönetebilecek, Raporlama yapabilecek, B sınıfı ehliyete sahip, Edirne'de ikamet eden veya ikamet ed..

Edirne / Merkez Bursa Kebap Evi

Türkiye genelinde 33 ilde 65 şube ile hizmet veren BURSA KEBAP EVİ Restoranlarının EDİRNE şubesinde çalışacak ÇIRAK, KOMİ, GARSON, DÖNER USTASI, DÖNERCİ KALFASI aranmaktadır. Şehir dışından gelip çalışacaklar için lojmanımız mevcuttur. ÇIRAK KOMİ GARSON KALFA DÖN..

Edirne / Merkez Trakya Boru

İş Tanımı : -İşletmemiz bünyesinde görevlendirilmek üzere, şirketimiz yemekhanesinde yemek yapımı ve servisinden sorumlu olacak bayan aşçı aranmaktadır. Aranan Nitelikler : -Aşçılık hizmetlerinde en az 2 yıl tecrübeli, -Hijyen ve temizlik bilgisine sahip ve öne..

Edirne / Merkez Trakya Boru

Trakya Boru Seramik Yapı İnşaat ve Mobilya San.Tic. Ltd. Şti‘nin yeni hayata geçireceği konut projesinde istihdam edilmek üzere, İş Tanımı: - İnşaatın yapılabilmesi için ofiste, şantiyede ve sahada gereken planlama ve organizasyonun yapılması, - Malzeme sip..

EDİRNE İLİ UZUNKÖPRÜ İLÇESİNDE BULUNAN KÖMÜR İŞLETMEMİZİN LABORATUVAR BÖLÜMÜNDE İSTİHDAM EDİLMEK ÜZERE, KÖMÜR ANALİZİ YAPACAK KİMYAGER VEYA MADEN MÜHENDİSİ ALINACAKTIR...

Edirne / Tümü Ayser Gıda A. Ş.

Trakya veya İstanbul'da ikamet eden, Tercihen market sektöründe tecrübeli, Bay Genel Ko-ordinatör aramaktayız...

Edirne / Tümü Optimum Grup

Şirketimizde alarm ve kamera sistemleri pazarlamasında görevlendirilmek üzere ‘AKTİF SAHA SATIŞ DANIŞMANI’ arayışımız mevcuttur. * Minimum lise mezunu, * 18-30 yaşları arasında, *Özellikle anketörlük , çat kapı satış , tanıtım pazarlama konusunda tecrübeli , * Ürün v..

Edirne / Merkez Trakya Boru

Şirketimizin Mobilya ve İnşaat bölümünde görevlendirilmek üzere; Şantiye ve Mobilya işlerinde tecrübeli, Mimar aranmaktadır...

Edirne / Keşan Migros

Genel Nitelikler: Tezgahtar ve Kasiyer için; -Dinamik ve yoğun iş temposunda vardiyalı çalışabilecek, Kasap-Şarkütör-Meyve Sebze Satış Elemanı için; -Konusunda deneyimli, çalışma arkadaşları arıyoruz. İş Tanımı: Enez-Erik..

Edirne / Tümü Öz Marina Denizcilik

ÖZ MARİNA DENİZCİLİK ( 34 YILLIK SEKTÖR TECRÜBESİ İLE ) Yurt içi, Yurt Dışı Çalışan Yolcu, Ro-Ro, Tanker, Yük Gemileri ve Özel Yatlarda Çalışabilir, Denizcilik sektöründe iyi bir kazanç ve Meslek sahibi olabilirsiniz. Vasıflı,Vasıfsız Personel Kadrolarında; ..