Edirne İş İlanları

Şehir: Edirne
Edirne / Merkez Metrapol Otomotiv

*Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek *Diksiyonu düzgün *İletişimi kuvvetli *Sürücü (B) belgesine sahip ve AKTİF OLARAK ARAÇ KULLANABİLEN *İyi derecede bilgisayar ve Ms office programlarını bilen, ofis ekipmanlarını kullanımda ve raporlamalarda tecrübeli *İyi de..

Edirne / Merkez Trakya Boru

Ahşap Mobilya imalatında istihdam edilmek üzere Askerlik hizmetini tamamlamış, İmalathanemizde görevlendirilmek üzere, Deneyimli, ''MOBİLYA USTASI'' aranmaktadır...

Edirne / Merkez Lotus Güzellik Salonu

HALEN EDİRNE'DE FAALİYET GÖSTEREN VE YURT İÇİ VE YURT DIŞI ŞUBE ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDEN GÜZELLİK MERKEZİMİZ İÇİN; SEYAHAT SORUNU OLMAYAN, EKİP ÇALIŞMASINA YATKIN, TERCİHEN YABANCI DİL BİLEN, YÖNETİCİ VASIFLARINA SAHİP HALKLA İLİŞKİLER YÖNETİCİSİ ARIYORUZ. YALNIZCA BAYAN ADAYLARIN MURACAT ET..

Uluslar arası çalışan ve hızla büyümeye devam eden şirketimiz de ,sektöre yeni yüzler kazandırmak istiyoruz. Eğer sizde 19-29 yaş arasında iseniz en az lise mezunu ancak tercihen ön lisans ya da lisans mezunu iseniz. ehliyetiniz de varsa .Bir de gezmeyi seven ve gezerken de para kazanmak gibi bir ar..

Edirne / Tümü Barbaros Denizcilik

BARBAROS DENİZCİLİK Uluslararası çalışan yolcu gemisi RORO gemisi kuru yük gemisi ve turistlik yatlarda çalışacak GARSON - KOMİ alınacaktır. Tüm sosyal haklara sahip SSK + PRİM + SEFER BAŞI PRİMLERİ + 6 AYDA 1 MAAŞ İKRAMİYE Maaşlarımız Türk bayraklı gemilerde ..

Edirne / Merkez Metrapol Otomotiv

* Mevcut ve potansiyel müşterileri ziyaret etmek ve portföye yeni müşteriler kazandırmak, * Köy-esnaf-çiftçi ziyaretleri yaparak çiftçi esnafa araç satışı yapmak, * Belirlenmiş satış stratejileri ve satış hedefleri doğrultusunda satış sürecini planlamak ve satışları gerçekleştirmek,..

Edirne / Merkez İçcan Ltd. Şti.

İŞ TANIMI Profesyonel ekibi ile bugünkü başarısına ulaşan İçcan Ltd. Şti., Koç Sistem ve İnnova gibi Kurumsal proje operasyonlarında görevlendirilecek Teknik Saha Uzmanı Aramaktadır. - Kurumsal projelerde Çözüm Ortağı olduğumuz firmaları temsil edip, kurulum ve arız..

Edirne / Merkez Edrinus

Geleneksel el sanatlarımızdan; -ahşap üzerine boyama sanatımız olan edirnekariyi, öğrenecek, -öğrenmeye meraklı, -her yaş ve meslek grubundan , -çalışma arkadaşları aramaktayız...

EDİRNE İLİ UZUNKÖPRÜ İLÇESİNDE FAALİYET GÖSTERMEKTE OLAN MADEN İŞLETMEMİZE KENDİNE GÜVENEN, EKİP ÇALIŞMASINA UYABİLECEK MADEN MÜHENDİSİ ARANMAKTADIR...

TEKİRDAĞ , KIRKLARELİ , ÇORLU bölgelerinde BANKA ŞUBELERİNDE değerlendirilmek üzere; * SİLAHLI ÖZEL GÜVENLİK KİMLİK KARTI SAHİBİ, * ASKERLİĞİNİ YAPMIŞ, * ADLİ SİCİL KAYDI OLMAYAN, * İLETİŞİMİ DÜZGÜN, * BAY güvenlik görevlileri alınacaktır. Şartlar : ..