Erzurum İş İlanları

Şehir: Erzurum
Erzurum / Yakutiye Fillo Logistics

Erzurum Birimimizde Kurye olarak görev alacak çalışma arkadaşları aramaktayız. *En az ortaokul mezunu *İnsan ilişkilerinde başarılı, *Ekip çalışmasına yatkın, *Yoğun beden gücü ile çalışabilecek, *Yükleme-boşaltma işlemi yapabilecek, *Esnek çalışma saatleri..

Erzurum / Yakutiye Buzdağlı İnşaat

Buzdağlı İnşaat da görevlendirilmek üzere bayan personel alınacaktır..

Erzurum / Aziziye (Ilıca) Finansbank

Şirket / İş Tanımı Finansbank’ta sizi neler bekliyor? Finansbank olarak çalışan memnuniyetinin bir kurum için en önemli değer olduğuna inanıyoruz. Kariyer yolculuğunda size destek olmak için İnsan Kaynakları uygulamalarını beklentilerinize göre oluşturuyoruz. Bu kapsamda; ..

Erzurum / Yakutiye Doğu Plan Ltd. Şti

Aşağıdaki işlerden anlayan eleman arıyoruz. Mühendis olması gerekmiyor. Elektronik kart tasarımı mikroçip yazılımı elektronik kartlara program yükleme..

Erzurum / Yakutiye Kahvecioğlu Isı

Firmamız bünyesinde çalışmak üzere deneyimli muhasebede çalışacak eleman aranmaktadır...

Erzurum / Palandöken 15 Temmuz Ana Okulu

Kreş ve ana okulu olarak açılan eğitim kurumumuza en az 2 yıl tecrübeli eleman aranmaktadır. İkna kabiliyeti yüksek okul müdürlüğümüzü de yapacak çalışma arkadaşı arıyoruz...

Erzurum / Tümü Akad Basın Yayın

Ankara da 29 yıldır Kolej ve Demirlibahçe şubelerinde ülke genelinde yayıncılık ve yayın pazarlama sektöründe hizmet veren yayınevimize Uzaktan Eğitim (Canlı Dershane proğramları),Kültür ,Kreş ,Anaokulu ,Özel Rehabilitasyon merkezi ürünleri ayrıca yabancı dil setlerinin tanıtım ve satışını yapabilec..

Erzurum / Merkez Orient İsg A. Ş

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığından sertifikalı C Sınıfı İş Güvenliği Uzmanı aranıyor. Başvuracak personelin Seyahat engelinin bulunmaması, araç kullanabilir olması gerekmektedir...

Erzurum / Tümü Ege Gökmen OSGB

İş Tanımıİş Sağlığı ve Güvenliği alanında hizmet veren firmamız bünyesinde, C Sınıfı İŞ GÜVENLİĞİ UZMANI sertifikasına sahip ve/veya ilgili bölümlerden mezun; şube OSGB süreçlerinde görevlendirilmek üzere, istenen niteliklere uygun "İş Güvenl..

Erzurum / Merkez Tekkay Güvenlik

Şirketimiz şubelerinde çalışacak pazarlama personeli Kayseri Bölgesi Trabzon Bölgesi Erzurun Bölgesi Bay ve Bayan adaylar için genel özellikler ERKEK Adaylarda aranan genel özellikler: * En az B sınıfı sürücü belgesine sahip, * Aktif olarak şeh..