Bakım Elemanı İş İlanları

Pozisyon: Bakım Elemanı
İzmir / Konak Tech Servis

Kurumsal Alanda Hizmet Veren Şirketimize Sahada çalışacak Bilişim Teknik Servis Elemanları Alınacaktır. Aranılan Özellikler: *Bilgisayar Bakım Onarım *Güvenlik Kamerası Kurulum -Onarım * Ağ sistemi Yapısı..

İzmir / Kemalpaşa Egemet Ege Metal

GENEL NİTELİKLER • Endüstri Meslek Liselerinin veya Meslek Yüksekokullarının metal işleri, makine ve motor bölümlerinden mezun • Tercihen Dövme veya Otomotiv Yan sanayi sektöründe Mekanik Bakım Teknisyeni olarak minimum 1 yıl çalışmış • Teknik resim ve montaj resimlerini okuyabilen..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Asem Plastik Ve Metal Kaplama

ASEM PLASTİK VE METAL KAPLAMA SAN VE TİC.A.Ş FİRMAMIZDA ÇALIŞACAK OTOMATİK KAPLAMA TESİSLERİMİZİN MAKİNA BAKIM VE ONARIM YEDEK PARÇA DEĞİŞTİRME MEKANİKTEN ANLAYAN ÇALIŞKAN DÜZENLİ PERSONEL ARIYORUZ. SERVİS+SSK+MAAŞ+YEMEK+PİRİM ÇALIŞMA SAATLERİ: SABAH:08:00 AKŞAM:19:00..

İzmir / Çiğli NEMAK TÜRKİYE

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız için "Yardımcı Tesisler Elemanı" arayışımız bulunmaktadır. * Meslek lisesi ve MYO'ların Makine, Torna-Tesviye, Kaynak ve Metal İşleri gibi bölümlerinden mezun, * Kalorifer, hidrofor ve atık su sistemlerinin bakım ve onarımını yapabile..

İzmir / Çiğli NEMAK TÜRKİYE

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız için "Elektrik Bakım Elemanı" arayışımız bulunmaktadır. * Meslek Lisesi yada MYO'larının Elektrik, Elektronik bölümlerinden mezun, * Tercihen otomasyon, PLC, CNC veya robot konularında bilgi sahibi, * 3 vardiya sistemine uygun ..

Kocaeli / Çayırova Pimsa Adler

Tercihen Meslek Yüksekokulu veya Meslek Lisesi Kalıp Bölümü mezunu olmak, Sıcak form kalıpları, poliüretan döküm kalıpları, vakum kalıpları imalat veya bakım tecrübesine sahip olmak, Temel mekanik, hidrolik, pnömatik bilgilerine sahip olmak, Kalıp sökme-takma, kaynak, tesviye bigi ..

İstanbul Anadolu / Pendik Rosturkey Raf Tamir Sistemleri

-Anahtar takımı, el aletleri ve delici aletleri (matkap vs. ) kullanabilen -Tamir ve onarım işlerinden anlayan -Çözüm üretebilen ve fikir sahibi olabilen -Seyahat engeli bulunmayan -Ehliyeti olan -Yazılı ve sözlü iletişimi güçlü,ekip çalışmasına yatkın -Pozitif,..

İstanbul Anadolu / Beykoz Kavacık Özel Opel Servisi

BEYKOZ KAVACIK OPEL ÖZEL SERVİSİNE TECRÜBELİ MOTOR VE MEKANIK USTASI Yetkili kişi Ömer Usta 5388514415..

Sakarya / Adapazarı DyDo İçecek Türkiye

GENEL NİTELİKLER Meslek liseleri, Anadolu teknik ve teknik liseleri veya meslek yüksek okullarının motor, makine bölümlerinden mezun, En az 2 yıl mekanik bakım tecrübesine sahip, Yeter düzeyde teknik resim okuyabilen, Tercihen içecek fabrikasında çalışmış, Tetrapak ve ..

Sakarya / Adapazarı DyDo İçecek Türkiye

GENEL NİTELİKLER Meslek liseleri, Anadolu teknik ve teknik liseleri veya meslek yüksekokullarının endüstriyel elektrik, elektrik, elektronik, bölümlerinden mezun, En az 2 yıl elektrik bakım tecrübesine sahip, Yeter düzeyde elektrik projelerini okuyabilen, Siemens S7/30..