Bakım Elemanı İş İlanları

Pozisyon: Bakım Elemanı
İstanbul Avrupa / Büyükçekmece Ay Huzurevi Ve Bakımevi

Şehir - İlçe İstanbul Avrupa - Büyükçekmece Cinsiyet Farketmez / Kadın veya Erkek Yaş 20 - 45 arası İşin Detayı İSTANBUL AVRUPA YAKASI BÜYÜKÇEKMECE GÜZELCE YÖRESİNDE E5 E 200 METRE UZAKLIKTAKİ ÖZEL AY HUZUREVİ VE YAŞLI BAKIM MERKEZİMİZE GÜLERYÜZLÜ, SABIRLI, DİSİPLİNLİ ..

İstanbul Avrupa / Silivri Sanhua Aweco Appliance Systems

-Endüstri Meslek Lisesi, Teknik Meslek Lisesi veya Meslek Yüksek okullarının ilgili bölümlerinden mezun. -Otomasyon Kumanda devreleri konusunda minumum 2 yıl deneyimli. -PLC sistemleri konusunda bilgi sahibi özellikle otomasyonlu ve robotik sistem, tamir, bakım ve onarımı konusunda tecrü..

Tekirdağ / Çerkezköy YKK Metal ve Plastik Ürünleri

Tekstil aksesuarları üretimi konusunda faaliyet gösteren uluslararası bir Japon şirketi olan YKK'nın Çerkezköy’deki fabrikasında Bakım Departmanında görev yapacak aşağıdaki niteliklere sahip takım arkadaşı aranmaktadır. GENEL NİTELİKLER *Endüstri Meslek Liselerinin Mekanik ..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Arkel Elektrik Elektronik San. Ve Tic. A. Ş.

Üretim sektöründe faaliyet gösteren firmamızın, Bakım Onarım İşleri departmanında görevlendirilecek; - E.M.L.'nin ilgili bölümlerinden mezun, - Fabrika içinde oluşabilecek; Elektrik, Elektronik ve Mekaniksel arıza ve tamiratlara müdahele edebilecek, -Anadolu yakasında..

İstanbul Avrupa / Büyükçekmece Eso Elektrik Sistem Otomasyonu

İSTANBUL/ BÜYÜKÇEKMECE VE SAMSUN LADİK ŞANTİYELERİMİZDE ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE MESLEK LİSESİ MEZUNU VEYA MİLLİ EĞİTİM ONAYLI ÇIRAKLIK EĞİTİM MERKEZİ BELGESİ OLAN PERSONEL ALINACAKTIR KONAKLAMA YERİ MEVCUTTUR..

İzmir / Bornova Çimstone

Sürekli gelişen dinamik yapısıyla, doğaya ve insana verdiği değerle yaşam kalitesini arttırmayı ilke edinen işletmemizde takım arkadaşı olarak bizlerle çalışacak, aşağıda yer alan özelliklerde "Elektrik Bakım Ustası" aranmaktadır. • Meslek Yüksek Okulu Makine/Elektrik Bölümü veya Endüs..

AHŞAP PALET ÜRETİMİ YAPAN FABRİKAMIZA; MAKİNE ELEKTRİK ARIZALARI KONUSUNDA TECRÜBELİ PANOLAR HAKKINDA BİLGİ SAHİBİ TAKIM ÇALIŞMASINA YATKIN BUCA GAZİEMİR AYRANCILAR TORBALI GÜZERGAHLARINDA İKAMET EDEN PERSONEL ALIMI YAPILACAKTIR...

İstanbul Avrupa / Başakşehir Avrupa Isıtma Soğutma

Özellikle büyük Fabrikaların ve Cafe & Restaurantların açık alanlarının doğalgazlı sistemlerle ısıtılması konusunda faaliyet gösteren Firmamız, bugüne kadar 1000’den fazla Firmaya çözüm üretmiştir ve genişleyen kadrosuyla hizmetlerine devam etmektedir. Teknik Servis Elemanı pozisyonu için:..

İstanbul Anadolu / Tuzla Tp Reflex Turkey Üretim A. Ş.

• Meslek lisesi elektrik bölümü mezunu 1 kişi bay eleman, • İmalat fabrikalarında bakım operatörü olarak 2 yıllık iş tecrübesi olan, • Vardiyalı çalışabilecek, (çalışma saatlerimiz 1. Vardiya 07:00-17:00, 2. Vardiya 17:00-03:00, Cumartesi ve Pazar tatil, bu çalışma şekli ileri bir taht..

Kocaeli / Tümü MODERN AMBALAJ

Oluklu mukavva sektöründe faaliyet gösteren firmamızın Gebze' de bulunan fabrikasında 'Mekanik Bakım Elemanı' olarak görevlendirilmek üzere; • Lise veya Meslek Yüksek Okullarının Makine, Metal, Torna Tesviye, Motor ya da Mekatronik bölümlerinden mezun, • Yoğun çalışma temposuna uy..