Bakım Elemanı İş İlanları

Pozisyon: Bakım Elemanı
İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Borkan Tekstil

parça boya imalat yerinde çalışmak üzere deneyimli mekanik ve elektrik elemanı aranmaktadır...

Tekirdağ / Çerkezköy YKK Metal ve Plastik Ürünleri

Tekstil aksesuarları üretimi konusunda faaliyet gösteren uluslararası bir Japon şirketi olan YKK'nın Çerkezköy’deki fabrikasında Bakım Departmanında görev yapacak aşağıdaki niteliklere sahip takım arkadaşı aranmaktadır. GENEL NİTELİKLER *Endüstri Meslek Liselerinin Mekanik ..

Ankara / Elmadağ Karacan Yumurta Ltd. Şti.

TAM ZAMANLI KALABİLECEK KARI KOCA VEYA AYRI OLARAK BAKICI ARANMAKTADIR...

Üretim sahasında ihtiyaç duyulan iyileştirme ve geliştirmelere destek olacak mekanizma ve atölye çalışmalarında bulunmak mekanik bakım teknisyeni takım arkadaşları arayışı içerisindeyiz. Aranan Nitelikler: •Meslek okullarının “Makine Teknolojisi Alanı” , “Makine Bakım Onarımcısı” ..

İstanbul Anadolu / Tuzla inka

Tuzlada bulunan Sektörde lider firmamız için Elektrik Bakım Elemanı aramaktayız. Endüstri Meslek Lisesi Elektrik Bölümü Mezunu Ekip çalışmasına uyumlu Düzenli ve uzun süreli çalışmak isteyen Askerliğini tamamlamış Sürücü Belgesi olan Anadolu Yakasında İk..

Sakarya / Erenler Sünpor

Sakarya Erenler Çaybaşı Yeniköy 'de sünger üretimi yapan firmamıza; Aranan Nitelikler: Takım çalışmasını seven , Dürüst , Güvenilir ve sürekli çalışacak Tercihen MYO en az Meslek Lisesi Elektrik-Elektronik Mezunu Meydana gelen elektrik arızalarının gider..

İstanbul Avrupa / Esenyurt Ak-Ar Kalıp A.Ş

PLASTİK ENJEKSİYON ÜRETİM YAPAN FİRMAMIZDA MAKİNE ELEKTRİĞİ VE ELEKTRONİĞİNDEN ANLAYAN ENDÜSTRİ MESLEK LİSESİ ELEKTRİK-ELEKTRONİK BÖLÜMÜ MEZUNU EN AZ 1 YIL DENEYİM SAHİBİ 20-30 YAŞ ARALIĞINDA ASKERLİĞİNİ TAMAMLAMIŞ TAKIM ÇALIŞMASINA YATKIN İŞ DİSİPLİNİNE UYUMLU..

İstanbul Avrupa / Bayrampaşa Kare Dokuma Etiket

Müller etiket dokuma makinasına ( Mekikli 3) deneyimli dokumacı aranmaktadır...

Ankara / Yenimahalle Özkaraoğlu Hidrolik Ltd. Şti.

Evde yalnız yaşayan bir kişiye bakacak, 30-40 yaşlarında yatılı bayan eleman....