Bakım Elemanı İş İlanları

Pozisyon: Bakım Elemanı
Kocaeli / Darıca KROMAN ÇELİK SANAYİİ A.Ş.

GENEL NİTELİKLER • Endüstri Meslek Lisesi Veya Meslek Yüksek Okulu Elektrik Bölümü Mezunu, • Elektrik Bakım İşinde 2-3 Yıl Tecrübeli, • Askerliğini Yapmış, • Vardiyalı Çalışabilecek, • İstanbul Anadolu Yakası, Gebze , Darıca, Çayırova, Civarında İkamet Eden...

İstanbul Avrupa / Eyüp Mcdonald's

GAZİOSMANPAŞA Şubemiz İçin; -Takım çalışmasına uyumlu, - Dinamik ve çalışkan, - Müşteri memnuniyetine özen gösteren, - Esnek saatlerle çalışabilen, - Renkli, canlı, enerjik ve arkadaşça bir ortamda çalışmak isteyen, - 35-50 Yaş aralığında - Full-..

Otomotiv yan sanayi sektöründe faaliyet gösteren şirketimizin BAKIM bölümünde görevlendirilmek üzere ELEKTRİK bölümü mezunu, Mekanik bakım tecrübesi olan,özellikle Fabrika tecrübesi olan,ELEKTRİK ve MEKANİK BAKIM teknisyeni aramaktayız. Aranan Nitelikler Tercihen MYO ..

Manisa / Merkez Ball Beverage Packaging

Manisa'da dünyadaki çok sayıda bilinir markalara alüminyum içecek kutusu üreten fabrikamız için aşağıdaki niteliklerde farklı görevlerde çalışacak Makina Operatörü arayışındayız. •Mekanik alanlarda mesleki eğitimini tamamlamış, •Üretim firmalarında Makine Operatörlüğü, Bakım/Onar..

İstanbul Anadolu / Beykoz Irm Dış Ticaret Ve Pazarlama Ltd. Şti.

Teknik Eleman , bakım ve onarım Yurt dışından ithal ettiğimiz temizleme makinaları için montaj, bakım ve onarım konularında yetiştirebileceğimiz elinden teknik işler gelen ve teknik okul mezunu deneyimli veya deneyimsiz veya yeni mezun genç bir arkadaş arıyoruz. 20 ile 30 yaş aras..

Balıkesir / Tümü Cargill

GENEL NİTELİKLER Meslek Yüksek Okulu Elektrik veya Elektronik bölümü mezunu Minimum 2 yıl Elektrik ve Enstüman bakım tecrübesine sahip Problem çözme yeteneğine sahip Hızlı karar verme yeteneğine sahip Takım çalışmasına yatkın Vardiyalı çalışma düzenine uygu..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Arkel Elektrik Elektronik San. Ve Tic. A. Ş.

Elektronik İmalat sektöründe faaliyet gösteren firmamızın, Bakım Onarım İşleri departmanına; - E.M.L. ilgili bölümlerinden, mezun, - Öğrenmeye açık, tamirat becerisi olan, - Yetiştirilmek üzere, - Anadolu yakasında ikamet eden, - Bay "Fabrika..

Afyon / Emirdağ ASELMAK

Çifteler Kadıkuyusu Mevkii' nde faaliyet gösteren Magnezyum Tesisimizin Bakım Onarım Bölümü' nde "Mekanik Bakım İşçisi" olarak çalışacak aşağıdaki niteliklere uygun takım arkadaşları aramaktayız. - Meslek liselerinin kaynak teknolojisi, metal işleri, torna tesviye vb. bölümlerinde..

GENEL NİTELİKLER Ambalaj sektöründe faaliyet gösteren lider firmamız AMCOR TOBACCO PACKAGING A.Ş İzmir Farbrikamızda görevlendirilmek üzere, aşağıdaki niteliklerde "Mekanik Bakım Operatörü" arıyoruz. - Meslek Yüksek Okulu veya Meslek Liselerinin Makine, Torna Tesviye, Meta..

Tekirdağ / Muratlı Okyanus Aluminyum

bakım onarım ekibinde çalışmak üzere personel alınacaktır. elektrik ekibi için meslek lisesi veya meslek yüksek okulu mezunu aranmaktadır. mekanik bakım ekibinin elemanı olarak çalışacak personelin hidrolik pnömatik ve makine bakımında çalışacak ekip aranmaktadır. il dışından gelecek personel için ..