Operatör İş İlanları

Pozisyon: Operatör
İstanbul Avrupa / Beylikdüzü AL-KOR MAKİNA KALIP SANAYİ

Otomotiv yan sanayide faaliyet gösteren şirketimiz bünyesinde, Üretim departmanımızda değerlendirilmek üzere Plastik Enjeksiyon Operatörleri aranmaktadır. • Enjeksiyon makinelerinde görev alabilecek, • Fazla mesai yapabilen, • Dönüşümlü olarak gece vardiyasında çalışabilecek..

Bursa / Nilüfer AL-KOR MAKİNA KALIP SANAYİ

Otomotiv ana sanayi ve yan sanayide faaliyet gösteren şirketimiz bünyesinde, Üretim departmanımızda değerlendirilmek üzere Enjeksiyon veya Metalizasyon Elemanları aranmaktadır. • Plastik Enjeksiyon veya Metalizasyon konusunda tecrübesi olan, • Fazla mesai yapabilecek, • Dönü..

İstanbul Anadolu / Kartal SEOR MÜHENDİSLİK

Sektörün liderlerinden SIEMENS ve LEGRAND 'ın yan sanayisi olan Kartal'daki firmamıza - Elektromekanik montaj işlerinde tek vardiya çalışacak bayan - Elektromekanik punta kaynak işlerinde 2 vardiya çalışacak bay-bayan elemanlar alınacaktır. Vasıflı,vasıfsız elemanlar başvur..

TÜRKİYE İŞ KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ile TEPE SERVİS ve YÖNETİM A.Ş. arasındaki staj programı işbirliği protokolü' ne bağlı olarak görevlendirilmek üzere aşağıdaki niteliklerde''STAJYER Çağrı Merkezi Operatörü'' istihdam edilecektir. En az lise mezunu MS Office programlarına hakim..

İstanbul Anadolu / Pendik Metparsan

İNDEX MAKİNASINDA ÇALIŞACAK OTOMATCILAR ALINACAK index ,otomat atölyesinde 7 adet index bulunmaktadır Otomat ayarı yapabilen Tam zamanlı ve Mesai olması durumunda çalışabilecek gece ya da gündüz vardiyasında çalışabilecek Tercihen minimum 2 yıllık tecrübesi olan ..

Ankara / Yenimahalle Eko Savunma Ltd. Şti

CNC Operatörleri alınacaktır...

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Tam Plastik

Tam Plastik | Giyim Askıları, 1972 yılında İstanbul'da kuruldu. Kurulduğu tarihten itibaren ağırlıklı olarak tekstil ve konfeksiyon sektörüne hizmet vermektedir. Bugün Beylikdüzü - Gürpınar lokasyonunda 20,000 m2 kapalı alanda yerleşik fabrikasında elbise askıları üretimi ve satışını gerçekleştirmek..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Emek Mafsal Sanayi

makina başında seri imalatta çalışacak tercihen ölçme aletlerini (kumpas , mikrometre ) kullanmayı bilen. ser imlatta çalışmaya alışık. elemanlar aranmaktadır...

Kocaeli / Gebze Netlog Lojistik Grubu

Tedarik zinciri yönetimi, depolama, dağıtım, taşımacılık, uluslararası taşımacılık ve satın alma alanlarında faaliyet gösteren Netlog Lojistik Grubu, 74 deposu, 6,750 kadrolu personeli ve 2,780'in üzerinde özmal araç filosu ile kuru gıdadan, soğuk zincire, tekstilden, otomotive, kimyadan ilaç ve tek..

İstanbul Avrupa / Avcılar HATKO TEKNİK DONANIMLAR

İstanbul, Avcılar bölgesinde terminal ve konektör imalatı ve kaplaması yapan firmamızda çalışacak operatörler arıyoruz. - Teknik Liselerin veya Meslek Yüksek Okullarının ilgili bölümlerinden mezun, - 20 - 35 yaş arası, - Sac Metal Kalıpçılığı konusunda min. 3 yıl tecrübeli,..