Operatör İş İlanları

Pozisyon: Operatör
İstanbul Avrupa / Şişli Mercan Matbaa

Firmamızın; Dijital Baskı (Renkli Çıkış) bölümünde görevlendirmek üzere “Copy Center Tecrübeli Dijital Baskı Operatörü” arayışımız bulunmaktadır. - Benzer pozisyonda en az 2 yıl tecrübeli - Lise mezunu, tercihen ön lisans mezunu - Illustrator, Corel Draw, Photoshop gi..

İstanbul Avrupa / Bayrampaşa Oğuzhanlar Ofis Mobilyaları

25 YILDIR OFİS MOBİLYALARI İMALATI YAPAN FİRMAMIZA TTMAK CNC ROUTER DA SUNTALAM VE MDFLAM KESİM YAPABİLECEK KALİFİYE ELEMAN ARAMAKTAYIZ...

İstanbul lokasyonundaki Borusan Makina şirketimiz için "İş Makinası Operatörü" arayışı içindeyiz. GENEL NİTELİKLER • Alt yapı - inşaat projelerinde ve makina ekipman konusunda en az 1-3 yıl deneyime sahip, İstanbul’da ikamet eden veya edebilecek, • Seyahat engeli olm..

İstanbul Avrupa / Kağıthane Burda Dijital Baskı Merkezi

Açık Hava Reklam Sektöründeki Firmamıza; - Tercihen reklam ve tabela sektöründe çalışmış, - Sorumluluk sahibi yoğun tempoda çalışabilen - Tabela, led tabela, totem ve cephe kaplama işlerinde montaj elemanı olarak çalışacak deneyimli sektöre hakim askerliğini yapmış montaj el..

Bursa / Nilüfer AL-KOR MAKİNA KALIP SANAYİ

Otomotiv ana sanayi ve yan sanayide faaliyet gösteren şirketimiz bünyesinde, Üretim departmanımızda değerlendirilmek üzere Enjeksiyon ve Metalizasyon Elemanları aranmaktadır. • Plastik Enjeksiyon veya Metalizasyon konusunda tecrübesi olan, • Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabi..

GENEL NİTELİKLER Dünyada 44 ülkede toplam 462 üretim ve satış merkezi bulunan, yaklaşık 250.000 kişiye istihdam sağlayan, otomotiv kablo donanımı alanında dünyada % 24 pazar payına ve %100 Japon sermayesine sahip olan firmamızın BURSA - GEMLİK fabrikasında görevlendirilmek üzere 'ÜRETİM..

İstanbul Avrupa / Eyüp ORGANİK KİMYA

Genel Nitelikler: Endüstri Meslek Lisesi veya Meslek Yüksek Okullarının Kimya, Elektrik, Elektronik, Mekanik veya Tesviye mezunu Üretim tecrübesi olan Vardiyalı düzende çalışabilecek Askerlik hizmetini tamamlamış Takım çalışmasına yatkın, disiplinli ve ..

Manisa / Demirci Dmn Yapı

manisa demirciler şantiyesinde çalıştırılmak üzere alt yapı tecrübesi olan eskavatör ve beko loder oparatörleri aranmaktadır...

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Binkent Bilişim

Turizm firmamıza günübirlik turlar ve turizm organizasyonlarımız ı telefon da müşterimize anlatabilecek tercihen alanında tecrübeli diksiyonu düzgün bayan elemanlar alınacaktır...