Operatör İş İlanları

Pozisyon: Operatör
Kocaeli / Gebze Netlog Lojistik Grubu

Tedarik zinciri yönetimi, depolama, dağıtım, taşımacılık, uluslararası taşımacılık ve satın alma alanlarında faaliyet gösteren Netlog Lojistik Grubu, 74 deposu, 6,750 kadrolu personeli ve 2,780'in üzerinde özmal araç filosu ile kuru gıdadan, soğuk zincire, tekstilden, otomotive, kimyadan ilaç ve tek..

İstanbul Avrupa / Sultangazi Kardeşler Metal

su armatürleri imalatı yapan firmamızın cnc departmanında görevlendirilmek üzere eml myo mezunu veya cnc operatörlüğü yapmış tecrübeli ,ulaşım ve askerlik sorunu olmayan operatörler alınacaktır.. iş tanımı: cnc tornalarda operatörlük yapacak cnc dikişlemelrde operatörlük yapacak..

İstanbul Anadolu / Tuzla Dalgıç Kalıp Metal ve Pls.San.Tic.A.Ş.

Aranan Nitelikler * 25-40 yaş aralığında *Askerli görevini tamamlamış *En az lise mezunu * En az 3 yıl tecrübeli adaylar * Ctipi ve H tipi eksantrik preslerde çalışmış • Servo ve pnomatik Sürücü bilgisi olan * 2 Vardiya çalışabilecek ve mesai sorunu o..

İzmir / Kemalpaşa Özteknik Motorlu Taşıtlar

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamıza montaj elemanı alınacaktır. İstenen Yetenek ve Uzmanlıklar Tercihen İlköğretim yada Lise mezunu, Askerlikle ilişkisi bulunmayan, Öğrenmeye açık,..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Santra Makina San. Ve Tic. Ltd. Sti.

Makina imalatı yapan firmamıza; -Tecrübeli ve/veya Tecrübesiz -Tercihen EML /MYO ilgili bölümlerinden mezun -Vardiyalı Çalışabilecek -Cnc Dik İşleme Merkezi Operatörleri alınacaktır...

İstanbul Avrupa / Arnavutköy Atay Otomat

Matkaplarda ve Rovelver de çalışabilecek personel alınacaktır. Aranan özellikler ; - Matkaplarda deneyimli -Dinamik -Hadımköy/Arnavutköy civarında ikamet eden -20 yaş ve üzeri (askerliğini yapmış)..

İstanbul Avrupa / Güngören Kale Kilit

Çerkezköy'de kurulacak Avrupa'nın en büyük kilit üretim entegre tesisi için; İstanbul Güngören fabrikamızda görevlendirilerek, 2016 yılı içinde itibariyle Çerkezköy fabrikamıza geçişi sağlanacak, Sac Kesme bölümü için Sac Kesme Operatörü alınacaktır. 1. Lise veya Endüstri M..

İstanbul Avrupa / Güngören Kale Kilit

Çerkezköy'de kurulacak Avrupa'nın en büyük kilit üretim entegre tesisi için; İstanbul Güngören fabrikamızda görevlendirilerek, 2016 yılı içinde itibariyle Çerkezköy fabrikamıza geçişi sağlanacak, Preshane bölümü için Pres Operatörü alınacaktır. 1. Lise veya Endüstri ..

İstanbul Avrupa / Güngören Kale Kilit

Çerkezköy'de kurulacak Avrupa'nın en büyük kilit üretim entegre tesisi için; İstanbul Güngören fabrikamızda görevlendirilerek, 2016 yılı içinde itibariyle Çerkezköy fabrikamıza geçişi sağlanacak, Sac Kesme bölümü için Sac Kesme Operatörü alınacaktır. * Sac kesme makinaları ..

Kocaeli / Çayırova Tayaş Gıda

Gıda sektöründe faaliyet gösteren Şeker ve Çikolata üreten firmamızın ÜRETİM bölümünde görevlendirilecek Bay/Bayan Makine Operatörleri alınacaktır. Tercihen Lise-Meslek Lisesi / Meslek Yüksek Okulu mezunu 3 Vardiyalı çalışabilecek En az 1 yıl üretim alanında makine operatö..