Operatör İş İlanları

Pozisyon: Operatör
İstanbul Avrupa / Başakşehir Yüksel Cnc Endüstri Ve Makina

İŞLEME MERKEZİ İÇİN; • MASTERCAM PROGRAMINI İYİ KULLANABİLEN VEYA ALTERNATİF CAM PROGRAMI KULLANABİLEN • YEDEK PARÇA İMALATINDA DENEYİMLİ • İŞLEME MERKEZİNDE EN AZ BEŞ YIL TECRÜBELİ • FANUC VE MİTSUBİSHİ KONTROL ÜNİTESİNDE TECRÜBE SAHİBİ • MAKİNADA VERİLEN İŞİ ZA..

İstanbul Anadolu / Maltepe Mekanika Makina Yay Ve Makina Elemanları

İstanbul anadalu yakası Maltepe de Teflon conta imalatı yaptığımız Şirketimizde , Otomatik enjeksiyonlu soğuk preslerde çalışacak deneyimli ya da yetiştirilmek üzere çalışma arkadaşları aramaktayız. Meslek lisesi mezunu olan, Askerliğini tamamlamış adaylarımız tercihimizdir...

İstanbul Avrupa / Bayrampaşa Kılıç Makina

CNC TORNADA ÇALIŞACAK USTA ELEMAN ARANIYOR PROGRAM YAZABİLEN ATOLYEDEN SORUMLU, SORUMLULUK SAHİBİ ARKADASLAR ARIYORUZ FASON CALISMAKTAYIZ IS YERIMIZ 1. EMINTAS SANAYI SITESINDE BULUNMAKTADIR...

İstanbul Anadolu / Ataşehir VSY Biyoteknoloji ve İlaç San. A.Ş

Önce İnsan Sağlığı sloganı ile oftalmoloji (göz bilimi) alanında kurulan ve sektörünün liderlerinden olan VSY Biyoteknoloji firmamızın Ataşehir lokasyonunda çalışacak Üretim Operatörü aramaktayız. En az Lise mezunu, Üretim sektöründe en az 1 yıl deneyimli, Vardiyalı çalışabi..

İstanbul Anadolu / Tuzla VSY Biyoteknoloji ve İlaç San. A.Ş

Önce İnsan Sağlığı sloganı ile oftalmoloji (göz bilimi) alanında kurulan ve sektörünün liderlerinden olan VSY Biyoteknoloji firmamızın TUZLA (İTOSB) lokasyonunda çalışacak Freze Operatörü aramaktayız. En az Lise mezunu, Üretim sektöründe en az 1 yıl deneyimli, Vardiyalı ça..

Tekirdağ / Çerkezköy RECORDATI İLAÇ

Genel nitelikler: İlaç sektöründe faaliyet gösteren uluslararası şirketimiz için ÜRETİM departmanında görevlendirilmek üzere; • En az Teknik Lise, tercihen Meslek Yüksek Okul mezunu, • İlaç sektöründe ambalaj ve diğer üretim makinelerinde en az 3 yıl deneyimli, • Esne..

İstanbul Avrupa / Esenyurt ARF GROUP

Esenyurtta bulunan depomuzda görevlendirilmek üzere ; Esenyurt , Kıraç i Avcılar bölgesinde ikamet eden bay ; FT. ve RT. Operatörleri aranmaktadır Ehliyetli ve tecrübeli , 08.00 - 17.00 / 23.00 - 08.00 vardiyalı çalışabilecek Servis ve yemek vardır. ..

İzmir / Bornova Özteknik Motorlu Taşıtlar

Otomotiv yedek parça sektöründe faaliyet gösteren işletmemizin Pınarbaşında' da yer alan fabrikasında, SICAK DÖVME bölümümüzde çalışmak üzere takım arkadaşları arıyoruz. H tipi eksantrik pres kullanabilecek, Friksiyon dövme presinde çalışabilecek, Askerlik hizmetini tamamlam..

İstanbul Avrupa / Arnavutköy Norm Bağlantı

Boru kelepçesi ve muhtelif bağlantı elamanları üretimi yapan fabrikamıza Vardiya sorumlusu olarak çalışabilecek vasıflara sahip Avrupa Yakasında ikamet eden pres operatörü alınacaktır. GENEL NİTELİKLER Fabrikamız Avrupa yakası Hadımköy bölgesinde yer almaktadır. ..

İzmir / Kemalpaşa Özteknik Motorlu Taşıtlar

Otomotiv yedek parça sektöründe faaliyet gösteren işletmemizin Kemalpaşa' da yer alan fabrikasında, Kalite Güvence bölümümüzde çalışmak üzere takım arkadaşları arıyoruz. min, 6 ay Kalite Güvence bölümünde çalışmış, ölçü aleti kullanabilen (kumpas, mikrometre, mihengir, vb ) ..