Operatör İş İlanları

Pozisyon: Operatör
İstanbul Avrupa / Arnavutköy Metin Atakul Otomotiv

FANUC, MITSUBISHI, SIEMENS ve DIALOG PROGRAMLARINI KULLANABİLECEK VARDİYALI ÇALIŞMA NOKTASINDA PROBLEM YAŞANMAYACAK CNC Yatay İşleme Merkezi ve CNC Torna operatörü aranmaktadır. Tercihen servis güzergahlarında veya yakınında ikamet eden veya edebilecek (G.Osmanpaşa, Sultangazi, Habipler,..

HASANAĞA VE KAYAPA SANAYİ BÖLGELERİNDEKİ OTOMOTİV YAN SANAYİ FİRMALARIMIZ İÇİN; KALİTE KONTROL (FİNAL KONTROL) ALANINDA TECRÜBESİ OLAN, 3 VARDİYALI OLARAK ÇALIŞABİLECEK, TERCİHEN MESLEK LİSESİ MEZUNU, ASKERLİĞİNİ YAPMIŞ, 25-45 YAŞ ARALIĞINDA, ERKEK PERSONELLER ALI..

İstanbul Anadolu / Tuzla Gürmetal Hassas Döküm

Tercihen Meslek Lisesi veya Meslek Yüksekokul mezunu -Konusunda en az 4 yıl deneyimli -Tezgaha takım bağlama sökme ve tezgahta parça sıfırlama yapabilen -Teknik resim ve ölçüm aletleri konusunda bilgili -Askerlikle ilişiği olmayan -CNC dik işleme operatörlüğü yapmış..

İstanbul Anadolu / Pendik İmak Redüktör Varyatör

Pendik-Kurtköy' de 1998 yılından beri 16.000 m2 alan üzerinde faaliyet gösteren, Helisel Dişlili Redüktörler, Sonsuz Vidallı Redüktörler üretimi ve satışını yapmakta olan işletmemizde Proses Kalite Operatörü olarak görevlendirilecek çalışma arkadaşı aramaktayız. • Tercihen Ön Lisans v..

İstanbul Anadolu / Tuzla Netlog Lojistik Grubu

Her geçen gün büyümekte olan grubumuzun ” İstanbul - Orhanlı/Tuzla ” lokasyonunda görevlendirilmek üzere; * Forklift ve Reach Truck kullanımı konusunda tecrübeli, * Forklift ehliyeti olan, * Vardiyalı çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek, “Forklift Oper..

İstanbul Anadolu / Pendik Netlog Lojistik Grubu

Her geçen gün büyümekte olan grubumuzun ” İstanbul - Pendik/Kurtköy ” lokasyonunda görevlendirilmek üzere; * Forklift ve Reach Truck kullanımı konusunda tecrübeli, * Forklift ehliyeti olan, * Vardiyalı çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek, “Forklift Ope..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Galaxy Kalıp

GALAKSİ KALIP FİRMASINDA VARDİYALI ÇALIŞABİLECEK CNC OPERATÖRLERİ ARANMAKTADIR...

Kocaeli / Çayırova Exact Systems Kalite Kontrol

Exact Systems 2004’ten bu yana; Polonya, Çek Cumhuriyeti, Almanya, Slovakya, Rusya, Romanya, İngiltere ve Türkiye’de otomotiv ve beyaz eşya sektöründeki firmalar için, ayıklama ve tamir ( sorting & rework ) alanında çözümler sunmaktadır. Yeni ve mevcut projelerimizde görevlendirmek üzer..

Exact Systems 2004’ten bu yana; Polonya, Çek Cumhuriyeti, Almanya, Slovakya, Rusya, Romanya, İngiltere ve Türkiye’de otomotiv ve beyaz eşya sektöründeki firmalar için, ayıklama ve tamir ( sorting & rework ) alanında çözümler sunmaktadır. Yeni ve mevcut projelerimizde görevlendirmek üzer..

Tekirdağ / Çerkezköy Üstün İş Makina

İşin Tanımı Tekirdağ-Çerkezköyde faaliyet gösteren, anahtar teslim “Plastik Geri Dönüşüm Makine”leri üreten firmamızda “Talaşlı İmalat” bünyesinde görevlendirilmek üzere; • Solid Cam programı üzerinden imalat parçalarına "CAM" yapmak, • Tezgah sıfırlaması yapmak, • Cam yapıla..