Operatör İş İlanları

Pozisyon: Operatör
Tekirdağ / Çerkezköy Vem ilaç

- En az lise mezunu, (Teknik lise mezunu) - Benzer pozisyonda en az 1-2 yıl deneyime sahip, - Steril Üretim uygulamaları konusunda deneyimli - Vardiyalı çalışma sistemine uyum sağlayabilecek, - Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış, - Çerkezköy, Kapaklı ve Ç..

İstanbul Avrupa / Şişli Diyalog İstanbul Araştırma

22 yıldır Araştırma Sektöründe faaliyet gösteren Veri Toplama Şirketi Diyalog Araştırma telefonda anket yapacak Çağrı Merkezi Operatörleri arıyor. Diyalog'un sunduğu avantajlar; - Uyumlu bir ekip çalışması - Arkadaşlığın güçlü olduğu bir çalışma ortamı - Ücret + yemek..

İstanbul Avrupa / Esenyurt Sunny Elektronik

GENEL NİTELİKLER Elektronik sektöründe 1979 yılından bu yana faaliyetlerini sürdüren Atmaca Elektronik, Sunny markasıyla televizyon ve uydu alıcı üretimi gerçekleştirerek Türkiye’nin 3. büyük elektronik üreticisi olmuştur. Yüksek teknolojiye sahip üretim tesisleri 110.000m2 kapalı aland..

Bursa / Nilüfer ORAKÇI Şirketler Grubu

Orakçı Şirketler Grubuna bağlı ''PLASKAR PLASTİK'' otomotiv fabrikamızda görevlendirilmek üzere Elektrik Bakım Elemanı alınacaktır. Tercihen Meslek liselerinden ya da MYO elektrik bölümlerinden mezun -Makinaların elektrik-elektronik onarım ve periyodik bakımların takibini yapabil..

KÜÇÜK SANAYİDE BULUNAN METAL FİRMAMIZDA ÇALIŞMAK ÜZERE; *CNC Operatörü için eleman nitelikleri ; - Endüstri Meslek Lisesi / Teknik Lise Mezunu - FANUC Kontrol üniteli CNC Freze tezgahını kullanabilen - En az 2 yıl tecrübeli - Teknik resim okumayı çok..

İstanbul Anadolu / Pendik İmak Redüktör Varyatör

İşin Tanımı : Pendik-Kurtköy' de 1998 yılından beri 16.000 m2 alan üzerinde faaliyet gösteren, Helisel Dişlili Redüktörler, Sonsuz Vidallı Redüktörler, Mekanik Varyatörler üretimi ve satışını yapmakta olan işletmemizin üretim bölümünde CNC Torna, Yatay İşleme, Dik İşleme, Profil Taşlama..

Tekirdağ / Çerkezköy Üstün İş Makina

Ergene , Velimeşe de bulunan iş yerimize, Makina boyamasında görevlendirilecek, Oto boyama sektöründe tecrübesi olan Tercihen Teknik lise veya Endüstri Meslek lisesi mezunu Askerliğini yapmış, Çerkezköy veya Çorlu çevresinde ikamet eden, Personel alınacaktır...

Tekirdağ / Çerkezköy Üstün İş Makina

İşin Tanımı İstanbul-Esenyurtda faaliyet gösteren, anahtar teslim “Plastik Geri Dönüşüm Makine”leri üreten firmamızın "Çerkezköy" fabrikasında “Talaşlı İmalat” bünyesinde görevlendirilmek üzere; • Tercihen SolidCAM programı üzerinden imalat parçalarına "CAM" yapmak, • Tezgah sıfırl..

Kocaeli / Dilovası Cargill

Genel Nitelikler: • Teknik lise mezunu veya Meslek Yüksek Okulu Elektrik, Elektronik, yada Kimya bölümü mezunu olmak • Üretimle ilgili genel bilgi sahibi olmak • Benzer proseste minimum 2 yıl çalışmış olmak • Takım çalışmasına uygun şekilde çalışabilmek • Ca..