Operatör İş İlanları

Pozisyon: Operatör
Ankara / Çubuk Karteks Ambalaj

KARTEKS AMBALAJ olarak Ankara'da Çubuk ilçesinde oluklu mukavva koli üretimi yapan bir fabrikayız. Oluklu mukavva koli makinalarında çalışmış (slotter, inliner, bobst kesim, masterflekso baskı, otomatik dikiş, )arkadaşlar alınacaktır. *Tercihen askerliğini yapmış; *Daha önceden se..

İstanbul Anadolu / Kartal Aydın Taşlama San

AYDIN TAŞLAMA SAN / KARTAL ÇAVUŞ OĞLU MAH HÜSEYİN KIZILDAĞSAN.SİT A BLOK G/2 ADRESİNDE BULUNAN ATÖLYEMİZE EMEKLİ SİLİNDİRİK TAŞLAMA USTASI ARANMAKTADIR ÜCRET MÜLAKAT SONRASI BELİRNENECEKTİR KARTALBÖLGESİNDE OTURAN BİRİNCİ TERCİH..

Isparta / Gönen Coca-Cola İçecek A.Ş.

GENEL NİTELİKLER - Meslek Lisesinin veya Meslek Yüksek Okulunun Gıda veya Kimya bölümlerinden mezun - Benzer pozisyonda minimum 1 yıl deneyim - Vardiyalı sistemde çalışabilecek - Sorgulayıcı ve gelişime açık - Tercihen MS Office programları kullanabilen - ..

İzmir / Kemalpaşa Özteknik Motorlu Taşıtlar

Otomotiv yedek parça sektöründe faaliyet gösteren işletmemizin Kemalpaşa' da yer alan fabrikasında, Kalıphane operatörü olarak çalışacak aşağıdaki niteliklere sahip takım arkadaşları arıyoruz. Üniversal Torna kullanabilen, Taşlama tezgahını kullanabilen, Kalıp ve aparat tadi..

Bursa / Mudanya Günfar İnşaat

İş Makinesi Operatörü, Bursa merkezdeki projemizde çalıştırılmak üzere aşağıdaki niteliklere sahip; " İŞ MAKİNASI OPERATÖRLERİ En az 3 yıllık kullanım sertifikası, ehliyeti olan. Bursa dışından gelecekler için şantiyede kalacak yer mevcuttur. GÜNFAR..

Exact Systems 2004’ten bu yana; Polonya, Çek Cumhuriyeti, Almanya, Slovakya, Rusya, Romanya, İngiltere ve Türkiye’de otomotiv ve beyaz eşya sektöründeki firmalar için, ayıklama ve tamir ( sorting & rework ) alanında çözümler sunmaktadır. Yeni ve mevcut projelerimizde görevlendirmek üzer..

Kocaeli / Çayırova ARF GROUP

Danışmanlığını yaptığımız Türkiye Genelinde İlk 500 içinde olan otomotiv yan sanayi kuruluşu kadrosunda görevlendirilmek üzere Enjeksiyon , Montaj , Boyahane ve Kalite Operatörü Bay / Bayan personeller alınacaktır. Aranan Kriterler: 1 - Tercihen lise mezunu ( İlk öğretim mezunu da..

Izmir Üçyol'da bulunan ofisimizde çalışmak üzere, şirketimize değer katabilecek tam zamanlı takım arkadaşları arıyoruz. Genel iş Tanımı : Müşterilerimize firmamızın sunduğu internet çözümleri kapsamında telefon ve web sitemiz üzerinden destek vermek, müşterileri doğru şekilde bi..

İzmir / Gaziemir ARF GROUP

GAZİEMİR - SARNIÇ BÖLGELERİNDE İKAMET EDEN BAY PERSONEL, SAĞLIK VE SABIKA PROBLEMİ OLMAYAN ASKERLİĞİNİ YAPMIŞ FOKLİFT EHLİYETİ OLAN PERSONELLER ALINACAKTIR. MÜRACAAT : ÖMER ECERDİR 0533 376 8467..

Kocaeli / Gebze BİLİM İLAÇ

GENEL NİTELİKLER En az 3 yıl ilaç sektöründe likid pomad üretim veya solid imalat alanında benzer pozisyonda deneyimli, Tercihen tablet baskı, kapsül dolum, granülasyon, kaplama ve ambalaj makinelerinde tecrübeli, GMP uygulamalarına hakim, Ekip çalışmasına yatkın, iletişim be..