Operatör İş İlanları

Pozisyon: Operatör
İstanbul Avrupa / Küçükçekmece Kardeş Elektrik

Meslek Lisesi mezunu, Eksantrik Pres Operatörlüğünde en az 5 yıl deneyimli, Sürücülü otomatik sistemlerde çalışmış, Kalıp, kalıp değişimi ve makina ayarları konusunda bilgi sahibi, Disiplinli çalışan, sorumluluk alabilecek, Dinamik, gelişime ve öğrenmeye açık, Ask..

İstanbul Avrupa / Küçükçekmece SKC Karbon San ve Tic. A.Ş.

Meslek Lisesi mezunu, CNC Freze operatörlüğünde en az 5 yıl deneyimli, Tercihen Fanuc sistem tezgahlarında tecrübeli, CAM programlaması yapabilen, tercihen ESPRİTCAM program bilgisine sahip, Gerektiğinde elle programa müdahale edebilen, Teknik resim okuma ve ölçü aleti..

İzmir / Gaziemir Eldor Elektronik ve Plastik

İzmir Ege Serbest Bölgesinde faaliyet gösteren ELDOR Turkey, otomotiv sektöründe ateşleme bobinleri, ateşleme yönetim sistemleri, motor kontrol üniteleri ile hibrit ve elektriksel uygulamalar için elektrik sistemlerinin geliştirilmesinde ve üretiminde dünyada lider tedarikçi konumundaki ELDOR Corpor..

Kocaeli / Çayırova ARF GROUP

Danışmanlığını yaptığımız Türkiye Genelinde İlk 500 içinde olan otomotiv yan sanayi kuruluşu kadrosunda görevlendirilmek üzere Enjeksiyon , Montaj , Boyahane ve Kalite Operatörü Bay / Bayan personeller alınacaktır. Aranan Kriterler: 1 - Tercihen lise mezunu ( İlk öğretim mezunu da..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Akgül Vinç

firmamız nezdinde çalıştırılmak üzere vinç ve forklift operatörü aranıyor ...

İstanbul Anadolu / Tuzla Erasel Makina

Ölçü aletleri ve talaşlı imalat bilgisi olan 17-25 yaş arası yetiştirilmek üzere CNC, Dik Torna ve Bohrwerk operatörü aranmaktadır. Kartal- Kurfalı- Taşlıbayır- Esenyalı- Kavakpınar- Güllübağlar- Şeyhli- Harmandere güzergahında servisimiz mevcuttur. Bu güzergahta oturan ad..

Tekirdağ / Çerkezköy Pharmactive

GENEL NİTELİKLER İlaç sektöründe hızla büyüyen Şirketimizin Çerkezköy Fabrikası için aşağıdaki özelliklere sahip takım arkadaşları arıyoruz. * En az Lise mezunu ( Tercihen Meslek Lisesi veya Ön Lisans mezunu ) * İlaç sektöründe deneyimli olmak tercih sebebidir...

TÜRKİYE İŞ KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ile TEPE SERVİS ve YÖNETİM A.Ş. arasındaki staj programı işbirliği protokolü' ne bağlı olarak görevlendirilmek üzere aşağıdaki niteliklerde''STAJYER Çağrı Merkezi Operatörü'' istihdam edilecektir. En az lise mezunu MS Office programlarına hakim..

İstanbul Avrupa / Arnavutköy TÜRKİYE GAZETESİ

İşin Detayı İstanbul tesislerimizde çalışacak, deneyimli veya matbaada yetiştirilmek üzere BASKI OPERATÖRLERİ aranmaktadır. İş Açıklaması Baskı faaliyetlerinin yerine getirilmesi. Nitelikler: Yetiştirilmek üzere veya deneyimli 40 yaşını aşmam..