Operatör İş İlanları

Pozisyon: Operatör
İzmir / Kemalpaşa Özteknik Motorlu Taşıtlar

İş Açıklaması Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamızın Kaynak Bölümünde çalışmak üzere kaynak operatörleri arıyoruz. İstenen Yetenek ve Uzmanlıklar min 6 ay gaz altı kaynak operatörü olarak çalışmış, Askerlikle ilişkisi bulunmayan, ..

KAYAPA OSB, HASANAĞA OSB, NOSAB, ÇALI ve DOSAB Sanayi bölgelerinde otomotiv sektöründe faaliyet gösteren fabrikalarımızda ; * PRES, *PLASTİK ENJEKSİYON, * KALİTE KONTROL, *SON İŞLEM, *PROSES, * VASIFLI VASIFSIZ BÖLÜMLERİNDE ÇALIŞMAK ÜZERE TECRÜ..

İstanbul Avrupa / Kağıthane Go Klıps Tekstil Ve Makina

TEKSTİL AKSESUARLARI VE MAKİNELERİ İMALATI YAPAN FİRMAMIZA. MAKİNA MONTAJI VE AKSESUAR PAKETLEME BÖLÜMLERİNDE GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE TERCİHEN MÜHENDİSLİK FAKÜLTELERİNDE OKUYAN (ÖĞRENİMİ DEVAM EDEN), PART TIME ÇALIŞABİLECEK BAY- BAYAN ELEMANLAR ARIYORUZ...

Bursa / Nilüfer Reyil Plastik

Otomotiv sektörüne Plastik enjeksiyon üretim hizmeti sağlayan firmamıza enjeksiyon makinelerinde çalışacak bay-bayan personeller aranmaktadır. Firmamız 3 vardiya olarak çalışmaktadır. Servis Güzergahlarımız, Emek,Adalet,Hürriyet,Yunuseli,Sırameşeler,Soğanlı,Fomara,Kent Meydanı..

Exact Systems 2004’ten bu yana; Polonya, Çek Cumhuriyeti, Almanya, Slovakya, Rusya, Romanya, İngiltere ve Türkiye’de otomotiv ve beyaz eşya sektöründeki firmalar için, ayıklama ve tamir ( sorting & rework ) alanında çözümler sunmaktadır. Yeni ve mevcut projelerimizde görevlendirmek üzer..

İstanbul Anadolu / Tuzla Ekol Lazer Sac Kesim Büküm

Abkant büküm ve lazer kesim ustaları alınacaktır .Metal sac sektöründe en az 5 yıl tecrübeli veya yetiştirilmek üzere elemanlar alınacaktır...

Kocaeli / Çayırova FARPLAS

Farplas; Yurt içinde ve dışında binek ve ticari araç üreten ana sanayi firmalarına, araç içi-dışı trim plastik parçalar, kokpit, kapı panoları ve aydınlatma parçaları ile ilgili, fikir aşamasından başlayarak, ürün gerçekleştirme sürecinin (tasarım-geliştirme, kalıp, proje yönetimi, seri üretim, satı..

İstanbul Anadolu / Çekmeköy TİSAN MÜHENDİSLİK PLASTİKLERİ

• Reachtruck ve Forklift kullanımı ile ilgili tecrübesi olan, • Forklift ehliyeti olan, • Depolama tecrübesi bulunan, • Ürün üzerinde bulunan etikette yazanları okuyabilecek ve anlayabilecek, • Askerlik ile ilişiği olmayan..

Kocaeli / Gebze Erce Group

HİZMET VERDİĞİMİZ FABRİKA İÇİN DENEYİMLİ FORKLİFT ELEMANLARINA İHTİYAÇ VARDIR ÇALIŞMA SAATLERİ 08:00 16:30 HER GÜN 1,5 SAAT MESAİLİ ÇALIŞMA ÜCRET :1650 + AGİ + MESAYİ SERVİS GÜZERGAHLARI DARICA: ATATÜRK MAH,İTFAHİYE,İŞ BANKASI ÖNÜ,İSTASYON..

Merkezi İspanya'da bulunan %100 yabancı sermayeli otomotiv sektöründe kamyon makası üreten firmamız için 'CNC Operatörleri' alınacaktır. Tercihen Meslek Liselerinin veya Meslek Yüksekokullarının Makine,Kalıpçılık, Torna, Tesviye ve CNC bölümü mezunu olmak, Tercihen Otomotiv ve Oto..