Operatör İş İlanları

Pozisyon: Operatör
İstanbul Avrupa / Başakşehir Atay Otomat

HADIMKÖY FABRİKAMIZDA ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE AŞAĞIDAKİ ÖZELLİKLERE SAHİP ÇALIŞMA ARKADAŞLARI ARANMAKTADIR. FANUC ÜZERİNDE ELLE PROGRAM YAZABİLEN, CNC KAYAR OTOMAT VE CNC OTOMAT TECRÜBESİ OLAN, TERCİHEN CAM KULLANABİLEN, TERCİHEN MİYANO OTOMAT, HANWHA VE TSUGAMİ KAYAR OTOMAT TEZ..

Kocaeli / Çayırova Afc

METAL KABLO KANALI İMALATI YAPAN FİRMAMIZA EKSANTRİK PRES OPERATÖRLERİ, ABKANT OPERATÖRLERİ, ve KALİTE KONTROL PERSONELİ ALINACAKTIR. OTOMOTİV VE BEYAZ EŞYA FİRMASINDA TECRÜBESİ OLAN KİŞİLER TERCİH SEBEBİDİR. 08:00-16:00 / 16:00-24:00 vardiyalı çalışma saatlerine uyum sağlayabilen, Gebze - Çay..

Kocaeli / Çayırova Afc

FANUC KONTROL ÜNİTESİ DENEYİMİ OLAN CNC DİK İŞLEME MERKEZİNDE 08:00-16:00 / 16:00-24:00 VARDİYALARINDA ÇALIŞACAK OPERATÖR ALINACAKTIR. SERVİS GÜZERGAHI ÇAYIROVA-YENİMAHALLE-BEYLİKBAĞI-GEBZE ARASIDIR...

İstanbul Anadolu / Tuzla Satmak Makina

FİRMAMIZDA; 1) Endüstri Meslek Lisesi veya Teknik Lise mezunu, 2) Ekip çalışmasına yatkın, dikkatli, disiplinli, araştırmacı, 3) Aktif ve sorumluluk sahibi 4) Askerlik engeli olmayan, 5) Sigara Kullanmayan 6) Maltepe-Tuzla arasında servis güzergahında ikam..

İstanbul Anadolu / Tuzla Suptek Yağ Keçeleri San Ve Tic A. Ş.

Yağ Keçesi üretimi yapan fabrikamıza aşağıdaki vasıflara sahip Anadolu Yakası veya Gebze de ikamet eden pres operatörleri alınacaktır. Hidrolik ve Otomatik Preslerde tecrübeli, (Kauçuk) İki vardiya çalışabilecek (07:30-17:30 ve 21:30-07:30) Yoğun iş temposuna ayak uyduracak..

İstanbul Avrupa / Silivri Işıksan Otomotiv

Silivri'de Plastik Enjeksiyonlar ile Otomotiv Yan Sanayi alanında üretim yapan firmamızda görevlendirilmek üzere • SİLİVRİ ve yakın çevresinde ikamet eden • Plastik Enjeksiyon makinelerinde üretim elemanı olarak minimum 3 sene çalışmış • Kalıp, kalıp değişimleri ve makine ay..

Genel Nitelikler İlgili alanda Meslek Lisesi / Meslek Yüksek Okulu Mezunu veya Ustalık Belgesi Sahibi İlgili tezgahta tecrübe sahibi...

İstanbul Avrupa / Kağıthane Burda Dijital Baskı Merkezi

Açık Hava Reklam Sektöründeki Firmamıza; - Tercihen reklam ve tabela sektöründe çalışmış, - Sorumluluk sahibi yoğun tempoda çalışabilen - Tabela, led tabela, totem ve cephe kaplama işlerinde montaj elemanı olarak çalışacak deneyimli sektöre hakim askerliğini yapmış montaj el..

GEBZE,DARICA,BEYLİKBAĞI,ÇAYIROVA,YENİMAHALLE CİVARINDA İKAMET EDEN 22&39 YAŞ ARASI VARDİYALI,SOSYAL İMKANLI ÇALIŞACAK FORKLİFT OPERATÖRLERİ ALINACAKTIR..