Operatör İş İlanları

Pozisyon: Operatör
İstanbul Avrupa / Arnavutköy Anıl Kağıt

Hadımköy Ömerli mahallesinde bulunan tesisimizde görevlendirilmek üzere: VASIFLI -Tabakalama Makinası operatörü, -Gren makinası operatörü, -Rotasyon baskı makinası operatörü, VASIFSIZ -Makina operatörlüğü alanında kendini geliştirmek isteyen,..

Sakarya / Adapazarı Netlog Lojistik Grubu

Tedarik zinciri yönetimi, depolama, dağıtım, taşımacılık, uluslararası taşımacılık, ve satın alma alanlarında faaliyet gösteren Netlog Lojistik Grubu, 74 deposu, 6,750 kadrolu personeli ve 2,740'ün üzerinde özmal araç filosu ile kuru gıdadan, soğuk zincire, tekstilden, otomotive, kimyadan ilaç ve te..

Kırklareli / Lüleburgaz toksöz grup

Toksöz Grup' a bağlı Arven İlaç Kırklareli fabrikasında görevlendirilmek üzere ''Steril Üretim Operatörü'' arayışımız bulunmaktadır. GENEL NİTELİKLER *En az lise mezunu, (Elektrik, Elektronik, Motor, Makine, Mekatronik bölümleri), *Benzer pozisyonda en az 1-2 yıl den..

İstanbul Anadolu / Tuzla KÖSEDAĞ TEL ÖRME ÇİT

İşin Tanımı • Rollform / açık profil makinelerinde operatör en az 3 yıl deneyimli • Rollform makinemizi en verimli şekilde çalıştırabilecek • Tercihen argon kaynak bilgisi olan • Konusu ile ilgili ölçme aletlerini kullanabilen • Üretimi gerçekleştirip kontrolleri..

İstanbul Avrupa / Esenyurt Akay Plastik

İŞİN TANIMI: Plastik ve mutfak eşyaları üreten ve bu sektörde 45.yılını dolduran firmamızın esenyurt-kıraç'daki yeni fabrikasında Plastik enjeksiyon makinasında üretim yapacak bay-bayan çalışma arkadaşlarımızı arıyoruz. ..

TÜRKİYE İŞ KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ile TEPE SERVİS ve YÖNETİM A.Ş. arasındaki staj programı işbirliği protokolü' ne bağlı olarak görevlendirilmek üzere aşağıdaki niteliklerde''STAJYER Çağrı Merkezi Operatörü'' istihdam edilecektir. En az lise mezunu MS Office programlarına hakim..

İzmir / Kemalpaşa Özteknik Motorlu Taşıtlar

Otomotiv yedek parça sektöründe faaliyet gösteren işletmemizin Kemalpaşa' da yer alan fabrikasında, PAKETLEME bölümlerinde çalışmak üzere takım arkadaşları arıyoruz. min, 3 ay paketleme bölümünde çalışmış, Askerlik hizmetini tamamlamış, Gelişmeye ve öğrenmeye açık, Var..

İzmir / Kemalpaşa Özteknik Motorlu Taşıtlar

Otomotiv yedek parça sektöründe faaliyet gösteren işletmemizin Kemalpaşa' da yer alan fabrikasında, CNC TORNA, ISIL İŞLEM, MONTAJ bölümlerinde YETİŞTİRMEK ÜZERE takım arkadaşları arıyoruz. Kumpas, mikrometre vb. ölçüm aletlerini kullanabilen, Askerlik hizmetini tamamlamış, ..

İstanbul Avrupa / Bağcılar Yurtiçi Kargo Servisi A.Ş.

Genel Nitelikler: Avrupa Bölge Müdürlüğü'ne bağlı şubelerimizde değerlendirilmek üzere; En az Lise mezunu, Erkek adaylar için askerlikle ilişiği bulunmayan, Ekip çalışmasında başarılı, Müşteri odaklı çalışma prensibini benimseyen, Yoğun iş temposuna uyu..

İstanbul Avrupa / Esenyurt ŞAHİN KALIP

35 YILDIR ENJEKSİYON KALIP TASARIM VE İMALAT SEKTÖRÜNDE SÜREKLİ GELİŞEN, ÇALIŞAN DEĞERLERİNE ÖNEM VEREN FİRMAMIZDA GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE TESVİYE OPERATÖRÜ ARAMAKTAYIZ. Meslek Lisesi veya MYO Endüstriyel Kalıpçılık veya Torna Tesviye bölümlerinden mezun Tercihen enjeksiyo..