Operatör İş İlanları

Pozisyon: Operatör

Yaklaşık 50 Yıldır Demir Çelik Sektöründe Faaliyet Gösteren BMS GRUP Firmamızın Dilovasında Bulunan BMS TEL Fabrikamızda Üretim Departmanına Bağlı olarak Tel Çekme ve Galvanizleme Bölümlerinde Üretim Operatörü olarak Çalışacak Kalite Sistemine Uygun Üretim Gerçekleştirecek iş Disiplinine Sahip ve Di..

İstanbul Avrupa / Arnavutköy Haribo Şekerleme

- Teknik veya meslek lisesi mezunu - Askerlik görevini tamamlanmış - 25/35 yaş arası - Makine operatörü olarak en az 3 yıl deneyimli (Tercihen “Dikey Paketleme'' ve ''Yatay Paketleme'' makinelerinde) - 3’ lü vardiya sisteminde çalışabilecek. - Ekip çalışmasına yatkın...

İstanbul Avrupa / Kağıthane Kervan Plastik

Acil plastik enjeksiyon ustası aranıyor...

İzmir / Kemalpaşa Özteknik Motorlu Taşıtlar

Otomotiv yedek parça sektöründe faaliyet gösteren işletmemizin Kemalpaşa' da yer alan fabrikasında, Montaj Operatörü olarak çalışacak aşağıdaki niteliklere sahip takım arkadaşları arıyoruz. min 6 ay montaj operatörlüğü yapmış, Askerlik hizmetini tamamlamış, Gelişmeye ve öğre..

Isparta / Gönen Coca-Cola İçecek A.Ş.

GENEL NİTELİKLER - Meslek Yüksek Okulu ve/veya Endüstri Meslek Lisesi mezunu (Gıda, Kimya bölümleri) - Alanında en az 1 yıl tecrübeli - Word ve excel uygulamalarında orta seviye bilgi sahibi - Isparta'da ikamet eden/edebilecek olan - Askerlik görevini tamamlamış ..

Isparta / Gönen Coca-Cola İçecek A.Ş.

Genel Nitelikler - Tercihen 2-3 yıl üretim sektöründe deneyimli, - Endüstri Meslek Lisesi yada Meslek Yüksekokullarının Elektirik ve/veya Elektronik bölümlerinden mezun - MS Office programlarına ve tercihen PLC bilen - Askerlik görevini tamamlamış - Vard..

Isparta / Gönen Coca-Cola İçecek A.Ş.

Genel Nitelikler - Meslek Yüksek Okulu ve / veya Endüstri Meslek Lisesi Mezunu (Elektrik, Otomasyon, Makina, Motor, Torna, Tesviye,Kimya vb.) - Kazancı Belgesi ya da Kazan Ateşleme Belgesi sahibi olan, - Üretim/imalat sektöründe kendini geliştirmek isteyen, - Var..

Isparta / Gönen Coca-Cola İçecek A.Ş.

GENEL NİTELİKLER - Meslek Yüksek Okulu ve/veya Endüstri Meslek Lisesi mezunu (Elektrik, Elektronik, Mekatronik, Gıda, Otomasyon, Makina, Motor, Torna, Tesviye, Kimya vb.) - Vardiyalı sistemde çalışabilecek - Üretim alanında kendini geliştirmek isteyen - Üretim hatlarının her ..

İstanbul Avrupa / Arnavutköy Norm Bağlantı

Boru kelepçesi ve muhtelif bağlantı elamanları üretimi yapan fabrikamıza Vardiya sorumlusu olarak çalışabilecek vasıflara sahip Avrupa Yakasında ikamet eden pres ustaları alınacaktır. GENEL NİTELİKLER Fabrikamız Avrupa yakası Hadımköy bölgesinde yer almaktadır. ..

Stacker ve Boş-Dolu Makinası kullanabilen Operatör ihtiyacımız bulunmaktadır...