Operatör İş İlanları

Pozisyon: Operatör
Kocaeli / Gebze Gümüşay Grup

Prefabrike Yapı – Hafif Çelik Yapı ve Yaşam Konteyneri imalatı yapan DİLOVASI Makine Organize Sanayi Bölgesinde yer alan Fabrikamızda beraber çalışacağımız PRES OPERATÖRÜ arayışımız bulunmaktadır. GENEL NİTELİKLER En az lise mezunu (Endüstri Meslek Lisesi ya da Teknik Lise),..

Sakarya / Adapazarı Yurtiçi Kargo Servisi A.Ş.

Genel Nitelikler: Kocaeli Bölge Müdürlüğü'ne bağlı şubelerimizde değerlendirilmek üzere; En az Lise mezunu, Erkek adaylar için askerlikle ilişiği bulunmayan, Ekip çalışmasında başarılı, Müşteri odaklı çalışma prensibini benimseyen, Yoğun iş temposuna uy..

Konya / Selçuklu MATLI YEM

Hayvansal yem üreten fabrikamızda; yem üretim operatörlüğü görevini yapacak bir adet personele ihtiyaç vardır. Askerliğini yapmış, tercihen Selçuklu ve yakın civarda ikamet eden , otomasyon elektrik alt yapısı olan, daha önce üretim operatörlüğü yapmış araç kullanabilen ehliyet sahibi, ayrıca bilgi..

Eskişehir / Tümü Yurtiçi Kargo Servisi A.Ş.

Genel Nitelikler: Eskişehir Bölge Müdürlüğü'ne bağlı şubelerimizde değerlendirilmek üzere; En az Lise mezunu, Erkek adaylar için askerlikle ilişiği bulunmayan, Ekip çalışmasında başarılı, Müşteri odaklı çalışma prensibini benimseyen, Yoğun iş temposuna ..

Genel Nitelikler: Çukurova Bölge Müdürlüğü'ne bağlı şubelerimizde değerlendirilmek üzere; En az Lise mezunu, Erkek adaylar için askerlikle ilişiği bulunmayan, Ekip çalışmasında başarılı, Müşteri odaklı çalışma prensibini benimseyen, Yoğun iş temposuna u..

Genel Nitelikler: Konya Bölge Müdürlüğü'ne bağlı şubelerimizde değerlendirilmek üzere; En az Lise mezunu, Erkek adaylar için askerlikle ilişiği bulunmayan, Ekip çalışmasında başarılı, Müşteri odaklı çalışma prensibini benimseyen, Yoğun iş temposuna uyum..

İstanbul Avrupa / Esenyurt Kameks Eksantrik Milleri

İstanbul, Esenyurt' ta otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamızın taşlama bölümünde çalışmak üzere takım arkadaşları arıyoruz. *Tercihen Meslek Liselerinin Torna Tesviye, Kalıp, Makine Model, Motor ve CNC bölümlerinden mezun *Tercihen Kumpas, mikrometre, mihengir vb. ölçüm a..

Gaziantep / Tümü Yurtiçi Kargo Servisi A.Ş.

Genel Nitelikler: Gaziantep Bölge Müdürlüğü'ne bağlı şubelerimizde değerlendirilmek üzere; En az Lise mezunu, Erkek adaylar için askerlikle ilişiği bulunmayan, Ekip çalışmasında başarılı, Müşteri odaklı çalışma prensibini benimseyen, Yoğun iş temposuna ..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Yurtiçi Kargo Servisi A.Ş.

Genel Nitelikler: Marmara Bölge Müdürlüğü'ne bağlı şubelerimizde değerlendirilmek üzere; En az Lise mezunu, Erkek adaylar için askerlikle ilişiği bulunmayan, Ekip çalışmasında başarılı, Müşteri odaklı çalışma prensibini benimseyen, Yoğun iş temposuna uy..

İstanbul Avrupa / Tümü Yurtiçi Kargo Servisi A.Ş.

Genel Nitelikler: Boğaziçi Bölge Müdürlüğü'ne bağlı şubelerimizde değerlendirilmek üzere; En az Lise mezunu, Erkek adaylar için askerlikle ilişiği bulunmayan, Ekip çalışmasında başarılı, Müşteri odaklı çalışma prensibini benimseyen, Yoğun iş temposuna u..