Operatör İş İlanları

Pozisyon: Operatör

DİLOVASI,GEBZE,DARICA,BEYLİKBAĞI,ÇAYIROVA,YENİMAHALLE CİVARINDA İKAMET EDEN 20&40 YAŞ ARASI VARDİYALI,MESAİLİ,İKRAMİYELİ,SOSYAL HAKLI ŞARTLARLA ÇALIŞACAK TERCİHEN MESLEK VE DENGİ OKUL MEZUNU BAY&BAYAN OPERATÖRLER ALINACAKTIR..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Revomac Makine

Sektörün en tecrübeli teknik ekibin ortaklığında kurulmuş, flexible ambalaj makineleri imalat şirketi olan REVOMAC MAKİNE SANAYİ ve TİC. LTD. ŞTİ.'nin Beylikdüzü işletmesinde görev almak üzere; * Makine montajı ve mekanik montaj konusunda yetiştirilmek üzere, * Gerektiğinde s..

İstanbul Anadolu / Sancaktepe Firma Adı Gizli

Makine sektörünün lider firmasından; Fabrikamızda istihdam edilmek üzere, aşağıda belirtilen özelliklere sahip, İstanbul Anadolu Yakası'ndan ikamet eden, askerlikle ilişiği olmayan takım arkadaşları arıyoruz. - CNC Torna kullanabilen, - Program yazmayı bilen, -..

Sakarya / Adapazarı Diaporta

Sakarya adapazarı bölgesinde çalışmak isteyen 2 yıllık önlisans mezunu (tercihen) Otomasyon cnc operatörü Sarmacı ( öncelikli) mekatronik elektrik elektronik mobilya dekorasyon tasarım bilgisayar bölümlerinden mezun olmuş veya bu alanda te..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Emre Kalıp

Firmamıza deneyimli cnc operatörü ve cad/cam operatörü aramaktayız...

İstanbul Avrupa / Arnavutköy Cevizoğlu Mağazacılık

4. PVC BANTLAMA VE EĞRİ KAPLAMA ELEMANI Hadımköydeki fabrikamızda Pvc bantalama ve eğri kaplama makinesinde çalışcak eleman aranıyor yer Hadımköy 0212 798 32 90..

İstanbul Avrupa / Eyüp ORGANİK KİMYA

Genel Nitelikler: Endüstri Meslek Lisesi veya Meslek Yüksek Okullarının Kimya, Elektrik, Elektronik, Mekanik veya Tesviye mezunu Üretim tecrübesi olan Vardiyalı düzende çalışabilecek Askerlik hizmetini tamamlamış Takım çalışmasına yatkın, disiplinli ve ..

İzmir / Çiğli Esen Plastik

İzmir ve Adana'da bulunan üretim işletmelerimizde görev yapacak Elektrik Teknisyenleri/Teknikerleri Bakım Teknisyenleri/Teknikerleri Üretim Personelleri ( Lise ve üzeri mezuniyetler tercih sebebidir ) Destek Birim Personelleri ( Kalite,Sevkiyat ) aranmak..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Yurtiçi Kargo Servisi A.Ş.

Genel Nitelikler: Taşımacılık Sektöründe Lider Firmamızın Marmara Bölge Müdürlüğü'ne bağlı şubelerinde değerlendirilmek üzere; En az Lise mezunu, Erkek adaylar için askerlikle ilişiği bulunmayan, Ekip çalışmasında başarılı, Müşteri odaklı çalışma prensibin..

Bursa / Tümü Plast Met Plastik Metal

Otomotiv Sektörünün öncü kuruluşlarından olan firmamızın Kalite Bölümünde görevlendirilecek "Proses Kalite /Kontrol Operatörü" aramaktayız. • Otomotiv Sektöründe minimum 3 yıl tecrübeli , • Meslek Lisesi (Elektrik, Torna Tesviye) veya Lise Mezunu, • Teknik Resim okuyabilen,..