Operatör İş İlanları

Pozisyon: Operatör

Samsun Bölge Müdürlüğü'ne bağlı şubelerimizde değerlendirilmek üzere; En az Lise mezunu, Erkek adaylar için askerlikle ilişiği bulunmayan, Ekip çalışmasında başarılı, Müşteri odaklı çalışma prensibini benimseyen, Yoğun iş temposuna uyum sağlayabilen, ..

Ege Bölge Müdürlüğü'ne bağlı şubelerimizde değerlendirilmek üzere; En az Lise mezunu, Erkek adaylar için askerlikle ilişiği bulunmayan, Ekip çalışmasında başarılı, Müşteri odaklı çalışma prensibini benimseyen, Yoğun iş temposuna uyum sağlayabilen, İzm..

Kocaeli / Başiskele Onat Profil Alaşım

• Vardiya Sorumlusu tarafından kendisine verilen ve iş emirlerinde belirtilen işleri testere tezgahlarında gerçekleştirmek, • Tezgahların tip dönüşüm ayarlarını gerçekleştirmek ve tip dönüşümlerinde ürünlerin karışmaması için gerekli tedbirleri almak, • Tezgahların günlük bakımlarını ger..

Kocaeli / Başiskele Onat Profil Alaşım

• Prese her türlü kumanda, ürüne yol verme ve ürünün sağlıklı olarak akışının devamlılığını sağlamak. Bu kapsamda üretimi durdurma yetkisine sahip olmak. • Kalıpları değiştirmek, kalıp değişimleri sırasında bu işlemi yapan elemanları yönlendirmek. • Kalıp değişim sırasını takip etmek v..

Kocaeli / Başiskele Onat Profil Alaşım

• CNC Ekip Lideri tarafından kendisine verilen görevleri CNC tezgahlarında gerçekleştirmek ve gerekli üretim faaliyetlerini gerçekleştirmek, • CNC Tezgahlarının günlük bakımlarını gerçekleştirmek ve bakım formlarını eksiksiz olarak doldurmak, • CNC tezgahlarında üretimini gerçekleştirdiğ..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Yurtiçi Kargo Servisi A.Ş.

Genel Nitelikler: Trakya Bölge Müdürlüğü'ne bağlı şubelerimizde değerlendirilmek üzere; En az Lise mezunu, Erkek adaylar için askerlikle ilişiği bulunmayan, Ekip çalışmasında başarılı, Müşteri odaklı çalışma prensibini benimseyen, Yoğun iş temposuna uy..

İstanbul Avrupa / Esenyurt Dörtler Otomotiv

Esenyurt Akçaburgaz Mahallesinde bulunan ve çubuk demirden seri oto yedek parça üretimi yapan köklü firmamıza, CNC Tezgahlarda ve index otomat tezgahlarda çalışacak, en az meslek lisesi veya dengi okul mezunu, askerliğini yapmış yada min. 2 yıl tecilli, yakın lokasyonlardan erkek, yetiştirilmek üzer..

İstanbul Anadolu / Tuzla Yurtiçi Kargo Servisi A.Ş.

Genel Nitelikler: Çayırova Bölge Müdürlüğü'ne bağlı şubelerimizde değerlendirilmek üzere; En az Lise mezunu, Erkek adaylar için askerlikle ilişiği bulunmayan, Ekip çalışmasında başarılı, Müşteri odaklı çalışma prensibini benimseyen, Yoğun iş temposuna u..

Genel Nitelikler: Ankara Bölge Müdürlüğü'ne bağlı şubelerimizde değerlendirilmek üzere; En az Lise mezunu, Erkek adaylar için askerlikle ilişiği bulunmayan, Ekip çalışmasında başarılı, Müşteri odaklı çalışma prensibini benimseyen, Yoğun iş temposuna uyu..

Antalya / Tümü Yurtiçi Kargo Servisi A.Ş.

Genel Nitelikler: Akdeniz Bölge Müdürlüğü'ne bağlı şubelerimizde değerlendirilmek üzere; En az Lise mezunu, Erkek adaylar için askerlikle ilişiği bulunmayan, Ekip çalışmasında başarılı, Müşteri odaklı çalışma prensibini benimseyen, Yoğun iş temposuna uy..