Operatör İş İlanları

Pozisyon: Operatör
İstanbul Anadolu / Sancaktepe GÜNSAN Elektrik

Samandra da yer alan Elektrik Anahtar-Priz üretimi fabrikamıza aşağıda niteliklere sahip BAYAN Montaj Operatörü personeller alınacaktır. -18-35 yaş aralığında, -Samandra'ya ulaşım kolaylığı olan yerde ikamet eden,(Servisimiz vardır) -Yoğun Mesaili çalışabilecek, Sancak..

İzmir / Çiğli Nedu Kalıp

GENEL NİTELİKLER Çiğli Atatürk Organize Sanayi Bölgesi’nde kurulu olan ve bağlantı elemanları alanında faaliyet gösteren, TS:EN ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi belgesine sahip olan sektöründe öncü şirketimizin aşağıdaki görev tanımı ve yetkinliklere sahip operatör alınacaktır. ..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Mes Metal

Fabrikamızın Beylikdüzü (BOSB) Organize Sanayi Bölgesi yerleşkesinde görevlendirilmek üzere; Pirinç çubuk ve Tavlanmış dövme pirinçten çeşitli gaz,su tesisat ürün ve fittings grubu parçaları üretimi ve montajında faaliyet gösteren firmamızın Talaşlı İmalat bölümünde görevlendirilmek üzere aşağıdaki ..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Mes Metal

Fabrikamızın Beylikdüzü (BOSB) Organize Sanayi Bölgesinde görevlendirilmek üzere; Pirinç çubuk ve Tavlanmış dövme pirinçten çeşitli gaz, su tesisat ürün ve fittings grubu parçaları üretimi ve montajında faaliyet gösteren firmamızda görevlendirilmek üzere aşağıdaki niteliklerde sahip ; -..

İzmir / Çiğli Nedu Kalıp

GENEL NİTELİKLER Çiğli Atatürk Organize Sanayi Bölgesi’nde kurulu olan ve bağlantı elemanları alanında faaliyet gösteren, TS:EN ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi belgesine sahip olan sektöründe öncü şirketimizin üretim bölümünde çalışacak, aşağıdaki görev tanımı ve yetkinliklere sahip “..

Danışmanlığını yapmakta olduğumuz Tire'de faaliyet gösteren gıda sektöründeki firmamız için BAKIM TEKNİKERLERİ arayışımız bulunmaktadır. Aranılan Pozisyonlar: * Mekanik Bakım Operatörü * Elektrik Bakım Takım Lideri * Buhar Kazan Operatörü * Soğutma Operatörü ..

İstanbul Anadolu / Pendik İmak Redüktör Varyatör

Pendik-Kurtköy' de 1998 yılından beri 16.000 m2 alan üzerinde faaliyet gösteren, Helisel Dişlili Redüktörler, Sonsuz Vidallı Redüktörler üretimi ve satışını yapmakta olan işletmemizin, montajı tamamlanmış redüktörlerin son kalite kontrol uygulamasında görevlendirilecek çalışma arkadaşı aramaktayız. ..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Mes Metal

Beylikdüzü Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan, pirinç dökümü ve ekstrüzyonu konusunda faaliyet gösteren firmamıza, yetiştirilmek üzere takım arkadaşları arıyoruz. Tercihen; Çıraklık okulu, Endüstri meslek lisesi veya teknik lise mezunu, 25-40 yaş arası, Gerektiğinde fazla m..

Kocaeli / Gebze Efa Kaucuk

Gebze plastikçilerde arçelik çmi firmasının yan sanayisi olan firmamızda kauçuk preslerinde çalışmak üzere 3 vardiya kalıcı düzenli ve planlı bir çalışma ortamında görev yapacak iş arkadaşları aranmaktadır. Adres: gebze plastikçiler organize sanayi bölgesi Atatürk bulvarı no:21..

Kocaeli / Gebze ULUS METAL

Tercihen Endüstri meslek lisesi mezunu veya Milli Eğitim Bakanlığı onaylı metal işlerinde (kaynak,pres) çalışabilir sertifikası olan, Tercihen benzer sektörlerde tecrübeli, Askerliğini yapmış, 35 Yaşını aşmamış, Vardiyalı ve/veya fazla mesaili çalışabilecek, Gebze,Darıc..