Operatör İş İlanları

Pozisyon: Operatör
Kocaeli / Çayırova Honda Türkiye A.Ş.

Üretim bölümünde sözleşmeli çalışacak ekteki özelliklere sahip operatörler aranmaktadır: - Endüstri Meslek Lisesi veya Yüksekokul mezunu olan, - 27 yaşını aşmayan. - Askerlik görevini tamamlamış...

Bursa / Kestel Bng Kumlama

Endüstriyel temizlik ve kumlama hizmeti veren firmamıza yetiştirilmek üzere vasıflı-vasıfsız çalışma arkadaşları aranmaktadır...

Eskişehir / Tümü MODERN AMBALAJ

Genel nitelikler: Oluklu mukavva sektöründe faaliyet gösteren firmamızın Eskişehir'de bulunan fabrikasında 'Forklift Operatörü' olarak görevlendirilmek üzere; Lise ya da Meslek Yüksek Okulu mezunu, Tercihen konusunda deneyimli, Askerlik görevini tamamlamış, 35 ya..

Ankara / Çankaya Yayın Evi

Yayınevimize adobe programlarını ileri seviyede kullanan, yayınevi deneyimli dizgi operatörü alınacaktır. Erkek adaylar için askerliğini yapmış olma koşulu vardır. Adayların fotoğraflı cv ile başvurmaları rica olunur...

İstanbul Anadolu / Tuzla Erasel Makina

Ölçü aletleri ve talaşlı imalat bilgisi olan 17-25 yaş arası yetiştirilmek üzere CNC, Dik Torna ve Bohrwerk operatörü aranmaktadır. Kartal- Kurfalı- Taşlıbayır- Esenyalı- Kavakpınar- Güllübağlar- Şeyhli- Harmandere güzergahında servisimiz mevcuttur. Bu güzergahta oturan ad..

Kocaeli / Gebze ARFESAN

1994 yılından bu yana, ağır ticari araçlara için havalı fren körüğü üretimi yapan ve üretiminin %90’ını ihraç eden Arfesan Arkan Fren Elemanları Sanayi ve Ticaret A.Ş, sektöründe öncü konumda faaliyet göstermektedir. Sürekli yatırımları ile üretim sahasını geliştirmekte ve kalite odaklı..

İstanbul Anadolu / Tuzla Ekol Lojistik

GENEL NİTELİKLER : Şirketimizin Sancaktepe Fulya Tesisi Antrepomuzda istihdam edilmek üzere; •Forklift kullanma belgesi veya ehliyeti olan, •En az ortaokul mezunu (Lise mezunu olmak tercih sebebidir.), •Dar Koridor İstif ekipmanı kullanma konusunda en az 2-3 yıl tecrübeli..

Kocaeli / Çayırova FARPLAS

Farplas; Yurt içinde ve dışında binek ve ticari araç üreten ana sanayi firmalarına, araç içi-dışı trim plastik parçalar, kokpit, kapı panoları ve aydınlatma parçaları ile ilgili, fikir aşamasından başlayarak, ürün gerçekleştirme sürecinin (tasarım-geliştirme, kalıp, proje yönetimi, seri üretim, satı..

Exact Systems 2004’ten bu yana; Polonya, Çek Cumhuriyeti, Almanya, Slovakya, Rusya, Romanya, İngiltere ve Türkiye’de otomotiv ve beyaz eşya sektöründeki firmalar için, ayıklama ve tamir ( sorting & rework ) alanında çözümler sunmaktadır. Yeni ve mevcut projelerimizde görevlendirmek üzer..

İstanbul Avrupa / Arnavutköy Bahçıvan Elektrik Motor

VARDİYALI ÇALIŞABİLECEK 25 - 35 YAŞ ARALIĞINDA ESENYURT, BEYLİKDÜZÜ, KIRAÇ,ARNAVUTKÖY, HADIMKÖY ,BÜYÜKÇEKMECE, KÜÇÜKÇEKMECE,CİVARINDA OTURAN.....