Operatör İş İlanları

Pozisyon: Operatör
İstanbul Anadolu / Ataşehir Tekno Şirketler Grubu

Genel Nitelikler Tercihen “PVC KAPI ve PENCERE SİSTEMLERİ ” alanında çalışmış, Pvc doğramaÜretim ve montajında görev alabılecek Yoğun çalışma temposuna uyum sağlayabilen, Tercihen B sınıfı ehliyeti olan Lise mezunu Sözlü iletişimi ku..

Kocaeli / Dilovası Cargill

Genel Nitelikler: • Teknik lise mezunu veya Meslek Yüksek Okulu Elektrik, Elektronik, yada Kimya bölümü mezunu olmak • Üretimle ilgili genel bilgi sahibi olmak • Benzer proseste minimum 2 yıl çalışmış olmak • Takım çalışmasına uygun şekilde çalışabilmek • Ca..

Kocaeli / Gebze Onaran Makina

1962'DEN BERİ AĞIR SANAYİYE TALAŞLI İŞLEME VE İMALAT ADINA HİZMET VEREN FİRMAMIZDA CNC DİK TORNA OPERATÖRLERİNE İHTİYAÇ VARDIR...

İstanbul Anadolu / Tuzla Dalgıç Kalıp

Aranan Nitelikler * 25-40 yaş aralığında *Askerli görevini tamamlamış *En az lise mezunu * En az 3 yıl tecrübeli adaylar * Ctipi ve H tipi eksantrik preslerde çalışmış • Servo ve pnomatik Sürücü bilgisi olan * 2 Vardiya çalışabilecek ve mesai sorunu o..

Genel Nitelikler: Taşımacılık Sektöründe Lider Firmamızın ilgili Bölge Müdürlüğü'ne bağlı şubelerinde değerlendirilmek üzere; En az Lise mezunu, Erkek adaylar için askerlikle ilişiği bulunmayan, Ekip çalışmasında başarılı, Müşteri odaklı çalışma prensibini ben..

Tekirdağ / Çerkezköy Pharmactive

GENEL NİTELİKLER İlaç sektöründe hızla büyüyen Şirketimizin Çerkezköy Fabrikası için aşağıdaki özelliklere sahip takım arkadaşları arıyoruz. * En az Lise mezunu ( Tercihen Meslek Lisesi veya Ön Lisans mezunu ) * İlaç sektöründe deneyimli olmak tercih sebebidir...

Kocaeli / Çayırova Dünya Kalıp Ltd. Şti.

Firmamız Otomotiv Sektörü Ağırlıklı Saç kalıpları imalatı yapmaktadır. CNC freze tecrübeli ve az tecrübeli elemanlara ihtiyacımız vardır. Adayların bu işi seven ve idealist ve disiplinli olmaları en az teknik yeterlilikleri kadar önemlidir...

İzmir / Kemalpaşa Vesa Makine

İzmir Kemalpaşa-Ulucak ’ta yer alan talaşlı imalat yapan fabrikamızda görevlendirilmek üzere; • Meslek Lisesi , Meslek Yüksek Okulu, Çıraklık Eğitim merkezi mezunu , • Cnc Yatay Şlm. Mrkz. ( Makino ) , Cnc Dik İşlem Merkezi tezgahlarında Ayarcı ve operatör pozisyonlarında mini..

İstanbul Anadolu / Tuzla KALE AERO HAVACILIK

HAVACILIK SEKTÖRÜNDE FAALİYET GÖSTEREN FİRMAMİZ İÇİN KİMYASAL İŞLEMLER OPERATÖRÜ ARAMAKTAYIZ Tercihen Endüstri Meslek Lisesi Mezunu Sadece Metal veya Kaplama sektöründe en az 2 yıl tecrübeli adaylar Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış İstanbul Anadolu Yak..

İstanbul Avrupa / Esenyurt Sunny Elektronik

Elektronik sektöründe 1979 yılından bu yana faaliyetlerini sürdüren Atmaca Elektronik, Sunny markasıyla televizyon ve uydu alıcı üretimi gerçekleştirerek Türkiye’nin 3. büyük elektronik üreticisi olmuştur. Yüksek teknolojiye sahip üretim tesisleri İstanbul Esenyurt’ ta faaliyet göstermektedir...