Operatör İş İlanları

Pozisyon: Operatör
İzmir / Çiğli Norm Civata

GENEL NİTELİKLER Çiğli Atatürk Organize Sanayi Bölgesi’nde kurulu olan ve bağlantı elemanları alanında faaliyet gösteren, TS 16949, ISO 14001, ISO 9001:2008, Q1, EN 14399-1 CE kalite belgelerine sahip, sektöründe öncü şirketimizin üretim bölümünde çalışacak, aşağıdaki görev tanımı ve ye..

İstanbul Anadolu / Ümraniye UMUR BASIM

Basım Sektöründe en geniş ürün çeşidi ve en büyük makine parkı ile lider konumda olan; Ofset, Etiket, Rulo, Zarf, Sürekli Form, Promosyon Ürünleri, Ambalaj Dolum ve Kağıt Poşet olmak üzere 8 ayrı üretim hattına sahip, sektörün ilk 500 sanayi kuruluşu arasında yer alan ve ilkleri ile bilinen şirketim..

CNC TORNA VE FREZELER DE ÇALIŞACAK TECRÜBELİ TECRÜBESİZ OPERATÖRLER VE USTA ALINACAKTIR. VARDİYALI ÇALIŞILMAKTA VE İHRACAT YAPILMAKTADIR.. TERCİHEN MESLEK LİSESİ MEZUNU ASKERLİĞİNİ YAPMIŞ UZUN YILLAR ÇALIŞABİLECEK AVCILAR SİLİVRİ ARASINDA İKAMET EDEN KİŞİLER TERCİH EDİLECEKTİR..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Akgül Vinç

firmamız nezdinde çalıştırılmak üzere vinç ve forklift operatörü aranıyor ...

İstanbul Avrupa / Esenyurt Akay Plastik

İŞİN TANIMI: Plastik ve mutfak eşyaları üzerine üretim yapan ve bu sektörde 45.yılını dolduran firmamızın esenyurt-kıraç'daki yeni fabrikasında çalışacak bay-bayan "Enjeksiyon operatörleri” aranmaktadır. ..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü AL-KOR MAKİNA KALIP SANAYİ

Otomotiv ana sanayi ve yan sanayide faaliyet gösteren şirketimiz bünyesinde, Üretim departmanımızda değerlendirilmek üzere Argon Kaynakçılar aranmaktadır. • Meslek Lisesi Mezunu (Tercih sebebi) • Kaynakçı Sertifikası olan (Tercih sebebi) • Argon Kaynak tecrübesi olan, ..

Hatay / İskenderun Atalian Global Services Turkey

CRS ve ECS makinalarının kullanımı için ,Turklim tarafından belgelendirilmiş sertifikaya sahip, Makine operatörü alınacaktır...

İstanbul Avrupa / Başakşehir Nursan Makina Dişli San

İki telli OSB Metal iş sanayi sitesi CNC TORNA-FREZE OPERATORU arıyoruz..

İzmir / Bornova Fıramer Makina Sanayi

Heidenhain programlama yapabilen 5 Eksen operatörü işe alınacaktır...

İstanbul Anadolu / Pendik Turan Makina

Kurtköydeki fabrikamızda bulunan Kalıphane bölümüne CNC FREZE (DİK İŞLEME MERKEZİ BİLEN ) operatörü alınacaktır.İşe alınacak kişinin tercihen FANUC kontrol ünitesini ve proğram yazmasını bilmesi ve askerliğinide tamamlamış olması gerekmektedir...