Operatör İş İlanları

Pozisyon: Operatör
Bursa / Nilüfer ORAKÇI Şirketler Grubu

Orakçı Şirketler Grubuna bağlı ''PLASKAR PLASTİK'' otomotiv fabrikamızda görevlendirilmek üzere Elektrik Bakım Elemanı alınacaktır. Tercihen Meslek liselerinden ya da MYO elektrik bölümlerinden mezun -Makinaların elektrik-elektronik onarım ve periyodik bakımların takibini yapabil..

Ankara / Altındağ İrem Yayıncılık

Yayınevimize, sınav kitapları (KPSS, ALES, YGS, LYS vb.) ve ders-yardımcı kitaplar (MEB) dizgisi yapabilen, ve ilgili adobe programlarını (indesign, illustrator vb.) iyi derecede kullanabilen deneyimli dizgiciler alınacaktır. Ayrıca Microsoft Word kullanılarak oluşturulmuş mevcut sınav kitaplarımızd..

Kocaeli / Dilovası Cargill

Genel Nitelikler: • Teknik lise mezunu veya Meslek Yüksek Okulu Elektrik, Elektronik, yada Kimya bölümü mezunu olmak • Üretimle ilgili genel bilgi sahibi olmak • Benzer proseste minimum 2 yıl çalışmış olmak • Takım çalışmasına uygun şekilde çalışabilmek • Ca..

Tekirdağ / Çerkezköy Üstün İş Makina

İşin Tanımı İstanbul-Esenyurtda faaliyet gösteren, anahtar teslim “Plastik Geri Dönüşüm Makine”leri üreten firmamızın "Çerkezköy" fabrikasında “Talaşlı İmalat” bünyesinde görevlendirilmek üzere; • Tercihen SolidCAM programı üzerinden imalat parçalarına "CAM" yapmak, • Tezgah sıfırl..

Tekirdağ / Çerkezköy Üstün İş Makina

Ergene , Velimeşe de bulunan iş yerimize, Makina boyamasında görevlendirilecek, Oto boyama sektöründe tecrübesi olan Tercihen Teknik lise veya Endüstri Meslek lisesi mezunu Askerliğini yapmış, Çerkezköy veya Çorlu çevresinde ikamet eden, Personel alınacaktır...

İstanbul Avrupa / Başakşehir 4b Kaucuk İnşaat San. Tic. Ltd. Şti.

TALAŞLI İMALAT YAPILAN FİRMAMIZDA CNC MAKİNASINDA ÇALIŞABİLCEK TECRÜBELİ EĞİTİMLİ DİSİPLİNLİ TİTİZ CNC MAKİNALARINDAN İYİ ANLAYAN PERSONEL ARAMAKTAYIZ. MAAŞ+SSK+YOL MEVCUTTUR. VARDİYALI SİSTEMLE ÇALIŞMAKTAYIZ..

İstanbul Avrupa / Kağıthane Form Reklam

dijital baskı ,operotörleri ve grafikerler alınacaktır..

İstanbul Anadolu / Pendik İmak Redüktör Varyatör

İşin Tanımı : Pendik-Kurtköy' de 1998 yılından beri 16.000 m2 alan üzerinde faaliyet gösteren, Helisel Dişlili Redüktörler, Sonsuz Vidallı Redüktörler, Mekanik Varyatörler üretimi ve satışını yapmakta olan işletmemizin '' ÜRETİM '' bölümünde Cnc Torna, Yatay İşleme, Dik İşleme, Profil T..

İstanbul Avrupa / Kağıthane Burda Dijital Baskı Merkezi

Açık hava reklam sektöründe öncü olan firmamız için aşağıdaki niteliklere uygun eleman aramaktayız. Seyrantepe ve Kağıthane civarında ikamet eden adaylar ve resimli cv'ler tercih sebebi olacaktır. Sunulan imkanlar Maaş+sgk+yemek+3 Ayda bir erzak paketi+Yıl Sonu Primi İŞİN TANIMI: ..

İstanbul Anadolu / Tuzla Haksan Makina

CNC DİK İŞLEME MERKEZİ OPERATÖRÜ TECRÜBELİ, CAD-CAM ve SOLİDWORKS PROGRAMLARINI KULLANABİLEN SÜREKLİ ÇALIŞACAK ELEMANLAR ARAMAKTAYIZ. SERVİS MEVCUTTUR. MALTEPE-KARTAL-PENDİK-KAYNARCA-AYDINLI-KONAŞLI-ORHANLI TERCİH SEBEBİMİZDİR...