Operatör İş İlanları

Pozisyon: Operatör
İstanbul Avrupa / Avcılar Tempo Tekstil

singerci recmeci overlokcu ip temizleme ve ortacılar alınacaktır....

İzmir / Gaziemir Pfw Havacılık Sanayi

Genel nitelikler: Sistem çözümlerinde uzman olan PFW, Airbus ve Boeing'in en çok tercih edilen tedarikçilerinden biri olup, havacılık sektöründe dünya çapında güvenilir bir iş ortağıdır. Büyüyen ve gelişen şirketimizde, giriş, ara ve final kalite kontrol adımlarında “Kalite Operatörü” o..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Mete Plastik

BEYLİKDÜZÜNDE BULUNAN PLASTİK ENJEKSİYON ÜRETİMİ YAPAN FABRİKAMIZA, - Plastik enjeksiyon konusunda deneyimli, - Kesinlikle uzun vadeli çalışmayı düşünen, - İnsan ilişkilerinde başarılı, dikkatli disiplinli ve sorumluluk sahibi, - Tercihen Esenyurt, B.Düzü, Büyükçekmece, Av..

Kocaeli / Gebze Anar Otomotiv

İş Açıklaması Gebze Güzeller Organize Sanayi .Bölgesi'nde talaşlı imalat alanında faaliyet gösteren firmamıza CNC Operatör alımımız olacaktır. İstenen Yetenek ve Uzmanlıklar * Tercihen "Teknik Lise" ve/veya "Endüstri Meslek Lisesi" mezunu veya Mesleki eğitim almış ..

Şırnak ilinde güvenli bölgelerde yıkım işi yapmak için tecrübeli ekskavatör operatörü istihdam edilecektir...

Karaman / Merkez Turkia Modüler Mobilya

firmamız bünyesinde vasıflı ve vasıfsız bayan elemanlar aranmaktadır.ücret dolgun olup çalışma süresi 8 saat tir...

Bursa / Osmangazi Fss Fren Sistemleri

Havalı Fren ve Debriyaj sistemleri konusunda imalat yapmakta olan ISO/TS 16949, 9001,14001,18001 ve 10002 kalite sistem belgelerine sahip firmamıza CNC Torna / CNC Freze Operatörü takım arkadaşları arıyoruz. Meslek Yüksek Okulu ve/veya Meslek Lisesi mezunu, (Mesleki eğitim almış)..

İstanbul Avrupa / Şişli Diyalog İstanbul Araştırma

22 yıldı Araştırma Sektöründe faaliyet gösteren Veri Toplama Şirketi Diyalog Araştırma telefonda anket yapacak Çağrı Merkezi Operatörleri arıyor. Diyalog'un sunduğu avantajlar; - Uyumlu bir ekip çalışması - Arkadaşlığın güçlü olduğu bir çalışma ortamı - Ücret + yemek ..

İzmir / Kemalpaşa Özteknik Motorlu Taşıtlar

Otomotiv yedek parça sektöründe faaliyet gösteren işletmemizin Kemalpaşa' da yer alan fabrikasında çalışmak üzere HİDROLİK ve EKSANTRİK PRES OPERATÖRLERİ arıyoruz...

Tekirdağ / Çorlu Fares Yapı Kimyasalları

Yapı kimyasalları üretiminde operatör olarak görev alacak,vardiyalı çalışabilecek,askerliğini yapmış erkek çalışma arkadaşları arıyoruz...