Operatör İş İlanları

Pozisyon: Operatör

Forklift operatörü belgesi ve B sınıfı sürücü belgesi bulunan , Askerliğini yapmış , Aktif araç kullanabilen, Dikkatli, hızlı ve pratik çalışabilen, Takım çalışmasına yatkın, İş disiplinine sahip, İş Sağlığı ve Güvenliği kurallarına özen gösterecek, S..

İstanbul Avrupa / Küçükçekmece Sps Etiket & Ambalaj

2005 yılından itibaren Etiket Sektöründe Kurumsal vizyonla yer alan Etiket Firmamızda yetiştirilmek üzere - Bay-Bayan, - Ortaokul, tercihen lise mezunu, - Vardiyalı (Pazar hariç 6 gün 3 vardiya) - Yetiştirilmek üzere üretimin baskı öncesi, baskı ve baskı sonrasında çalışabil..

İstanbul Anadolu / Tuzla Ekol Lazer Sac Kesim Büküm

Lazer kesim Plazma kesim Abkant büküm ustaları alınacaktır .Metal sac sektöründe en az 2 yıl tecrübeli veya yetiştirilmek üzere elemanlar alınacaktır...

İstanbul Avrupa / Güngören Fixsmart / / Cihan Elektronik

İşin tanımı 15 günlük oryantasyon ve ürün eğitimleri sonrasında modern ve kurumsal bir çalışma ortamında sektöründe lider olan SONY markasının çağrı merkezi operasyonununda Müşteri Hizmetleri Temsilcisi olarak görev almak için hemen başvur. (Çağrı Merkezinde ürün satışı yoktur) ..

İstanbul Avrupa / Şişli Mercan Matbaa

Firmamızın; Dijital Baskı (Renkli Çıkış) bölümünde görevlendirmek üzere “Copy Center Tecrübeli Dijital Baskı Operatörü” arayışımız bulunmaktadır. - Benzer pozisyonda en az 2 yıl tecrübeli - Lise mezunu, tercihen ön lisans mezunu - Illustrator, Corel Draw, Photoshop gi..

İstanbul Anadolu / Pendik Kalsan Makine San. Tic. Ltd. Şti.

firmamızda çalıştırılmak üzere cnc freze tezgahı kullanmayı bilen deneyimli öperatörler alınacaktır..

İstanbul Avrupa / Arnavutköy Cevizoğlu Mağazacılık

HADIMKÖY' DEKİ Fabrikamıza; Metal polisaj elemanları aranıyor. 0212.798°32°90..