Sorumlu İş İlanları

Pozisyon: Sorumlu
İstanbul Anadolu / Maltepe Otak Gıda

Üniversite,,Yüksekokul veya Lise mezunu, (Tercihen Muhasebe veya ilgili bölümlerin birinden Mezun ) Muhasebe işleyişini iyi bilen, Muhasebe programları konusunda deneyimli(Tercihen ORKA İyi derecede MS Office Word ,Power Point, Excel bilgisi olan, İş konusunda takipçi, di..

Kocaeli / Çayırova ORAKÇI Şirketler Grubu

Otomotiv sektöründe plastik kalıp üretimi yapan firmamızda CAM programlarına hakim, işçi sağlığı ve güvenliği ile ekip çalışmasına uygun CAM Sorumlusu aramaktayız. Aranan Nitelikler: • CAM programının yapılması ve parçaların sorunsuz işlenmesini sağlanması, • İmal edilecek p..

İstanbul Anadolu / Sancaktepe Kapı Sistemleri

*Yüksek okul veya teknik lise mezunu *Depo Yönetimi konusunda minimum 3 sene tecrübesi olan *28-40 yaş aralığında *Tercihen depo içi barkod sistemini bilen *Tercihen herhangi bir ERP (Sap, Axapta vs.) programı kullanmış *Tercihen Forklift kullanabilen *Depo giriş..

İstanbul Anadolu / Beykoz Reka Otomotiv

Otomotiv yedek parça ithalat-ihracat alanında faaliyet gösteren firmamızın Dış Ticaret Departmanında görevlendirilmek üzere; - Üniversite mezunu - Aktif satış, Pazarlama Deneyimi olan, - Tercihen Yedek parça Satış deneyimi olan - Tercihen Dış ticaret evrak, bankacılık, gümrük..

Firmamız bünyesinde çalıştırılmak üzere; - BİLGİ İŞLEM ALTYAPISI KURULUM ve TEKNİK DESTEK İŞLERİNDE GÖREVLENDİRİLECEK, - BİLGİSAYAR ve SUNUCU SİSTEMLERİ, AĞ YAPILARI HAKKINDA EN AZ TEMEL DÜZEYDE BİLGİ SAHİBİ, - GELİŞİME AÇIK, - SORUMLULUK SAHİBİ, İŞİNİN TAKİBİNİ YA..

İstanbul Avrupa / Bağcılar Ponte Konfeksyon A. S

Penye kumaştan imalat ve ihracat yapan firmamızda istihdam edilmek üzere muhasebe sorumlusu olarak çalışacak bay personel alınacaktır...

Ankara / Kazan Elc Enerji

firmamızda çalıştırılmak üzere, deneyimli, bayan muhasebe sorumlusu alınacaktır...

Adıyaman / Merkez One Voice Çağrı Merkezi

ÇAĞRI MERKEZİMİZDE YEMEK VE TEMİZLİK İŞİNİ AYNI ANDA YÜRÜTEBİLECEK ESNEK ÇALIŞMA SAATLERİNE UYACAK İSTİKRARLI BAYAN ÇALIŞMA ARKADAŞI ARIYORUZ ...

İzmir / Çiğli Karşıyaka Plastik

MUHASEBE SORUMLUSU İş Açıklaması Genel Muhasebe işlemlerinin kayıt altına alınması İstenen Yeterlilik – Yetkinlik ve Beceriler Üniversitelerin İktisat, İşletme Ve Muhasebe Bölümlerinden Mezun, Genel Muhasebe Alanında En Az 4 Yıl Deneyime Sahip, ( Öncelikle..

İstanbul Anadolu / Çekmeköy Best Modüler Mobilya İmalat San. Tic. Ltd. Şti

Modüler mobilya imalatı yapan firmamıza, Genel Muhasebe, Tek Düzen Hesap Planı uygulamaları konusunda en az 3 yıl deneyimli, Mesleği ile ilgili yasal mevzuatı takip edecek ve uygulayacak, MS Office programlarını ileri düzeyde kullanabilen, İş takibinde başarılı, sonuç ve çözü..