Sorumlu İş İlanları

Pozisyon: Sorumlu
İstanbul Avrupa / Bağcılar Karadeniz Tekstil Yıkama San Ve Tic Ltd Şti

Parça Boyamada çalışacak devore yıkama yağ yıkama direk boyama reaktif boyama yapabilecek usta aranmaktadır..

Kayseri / Melikgazi Meysa Medikal A. Ş.

Endüstriyel alanda faaliyet gösteren firmamız için, aşağıdaki niteliklere 'Teknik Ressam' arayışımız bulunmaktadır; Yükseokul ya da meslek liselerinin Teknik Resim, Kalıp, Makine Konstrüksiyon bölümlerinden mezun olan, Ms Office, SolidWorks  programını iyi derecede kullanabilen, T..

Kayseri / Melikgazi Meysa Medikal A. Ş.

GENEL NİTELİKLER İŞLETMEMİZİN MUHASEBE DEPARTMANINDA GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE; * ilgili Muhasebe bölümlerinden mezun, * Finans işleyişi ile ilgili banka kayıtları ve Çek kontrollerini saglayabilecek, * Tüm  Genel Muhasebe  işlemlerinin takibini yapabilek, * Terci..

Polistren – Extrude kartonpiyer,dış cephe dekorasyon ve yalıtım ürünleri imalatında faaliyet gösteren firmamızda görevlendirilmek üzere dış ticaret sorumlusu alınacaktır. Aranan Özellikler *Çok iyi derecede İngilizce ve arapça konuşabilen ve yazabilen, ticari yazışma diline hakim..

İstanbul Avrupa / Bağcılar MRM TEKSTİL

GENEL NİTELİKLER İstanbul / Güneşli' de bulunan DOKUMA KUMAŞTAN ERKEK KONFEKSİYON İHRACATI yapan yeni açılan departmanlarımızda görev alacak; GENİŞ TEKSTİL ATÖLYESİ PORTFÖYÜNE SAHİP, TEKSTİL ÜRETİM SÜREÇLERİNE HAKİM, TEKNİK BİLGİSİ TAM OLAN, YUR..

İstanbul Avrupa / Şişli Juen Market

E ticaret sektöründe faaliyet gösteren firmamızda ürün sorumlusu olarak görevlendirilmek üzere photoshop programı kullanmayı bilen - Photoshop da dekupe işlemi yapabilen - fotoğraf çekebilecek - ürün içerik bilgilerini girebilecek - Siteye ürün ekleme işlemlerini yapabilece..

Gaziantep / Şehitkamil Dreamon Gelinlik

Şirketimiz muhasebe bölümünde; Ön muhasebe işlemlerini yürütmek, Cari hesap, Stok, Fatura, Mutabakat, Bankalar, Mal alımı, Personel Özlük işlerinin takibini yapmak üzere EN AZ 10 YILLIK DENEYİMİ OLAN MUHASEBE MÜDÜRÜ aranmaktadır. Başvurularınızı eleman.net üzerinden g..

İstanbul Avrupa / Bahçelievler Ortak Akıl Yönetim Danışmanlık

Danışmanlığını yaptığımız Dünya Ticaret Merkezinde bulunan firmamız için Genel Muhasebe Sorumlusu alınacaktır. 1. Alış- satış faturalarının resmi hesap planına göre sisteme girilmesi, 2. Cari hesap kontrolleri ve mutabakatların yapılması 3. Muhasebe ile ilgili dokümanları do..

İstanbul Avrupa / Bahçelievler Ortak Akıl Yönetim Danışmanlık

Dünya Ticaret Merkezinde bulunan BARTER firmamıza Finans Sorumlusu alınacaktır. 1. Üniversitelerin Finans, Bankacılık, İktisat, İşletme, Maliye, Bankacılık gibi bölümlerinden mezun (Tercihen finans alanında yüksek lisans yapmış), 2. Nakit akış tablolarının kontrol edilmesi ve para..