Sorumlu İş İlanları

Pozisyon: Sorumlu
İzmir / Bornova Bauset Yapı Market A. Ş

YAPI MARKET DENEYİMLİ BAY BAYAN PERSONELLER ALINACAKTIR..

Balıkesir Ayvalık'da faaliyet gösteren topraksız tarım seramızda üretimden sorumlu ve tarımsal faaliyetlerde çalışmak üzere ziraat fakültesi ilgili bölümlerden mezun (Tarla bitkileri, Bahçe bitkileri, Bitki koruma, Toprak) ve meslek yüksek okullarının ilgili bölümlerinden mezun tercihen bitki besle..

Balıkesir / Merkez Bsd Gıda

Süt ürünleri konusunda uzman gıda mühendisi aramaktayız...

İstanbul Anadolu / Tuzla Anahtar Antrepo Ticaret Limited Şirketi

İş Tanımı Depo ve Antrepo işletmeciliği yapan şirketimizin İstanbul – Tuzla – Orhanlı’da bulunan tesislerinde Lojistik Depo Operasyon Sorumlusu olarak görevlendirilmek üzere; Müşteri memnuniyeti duyarlılığı yüksek, Koordinasyon ve organizasyon yeteneği gelişmiş,..

İstanbul Anadolu / Ataşehir Gt Global Teknik İş Sağlığı Ve Güvenliği

GLOBAL TEKNİK; ÇEVRE - İş Sağlığı ve Güvenliği Kapsamında Teknik Kontrol ve Ölçümler Yapmaktadır. Firmamızda Ölçüm personeli Olarak Çalışmak Üzere; ** Seyahat engeli olmayan ** Ehliyet Sahibi * *Aktif araç kullanabilen * *Bilgisayar office programlarına hakim * *..

İstanbul Avrupa / Bağcılar Aydinç Tekstil Turizm

Aydinç Tekstil Turizm firmasının aktif ilanlarına veya diğer Muhasebe Sorumlusu ilanlarına göz atabilirsiniz.Aydinç Tekstil Turizm Muhasebe Sorumlusu ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

İstanbul Anadolu / Tuzla Yatay Reklam Otomotiv

TUZLA-AYDINLI DERİ YAN SANAYİ 3 NOLU GİRİŞTE BULUNAN AÇIK HAVA REKLAM FABRİKAMIZIN "MALZEME DEPO" BÖLÜMÜNDE GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE; * Depo Sorumlusu olarak min. 4-5 yıl süreyle çalışmış (tercihen reklam sektöründe) * Hırdavat, elektrik, boya, ahşap, akrilik, profil, sac vb. reklam..

İstanbul Avrupa / Bağcılar Edsa Tekstil

PENYE KONFEKSİYON İHRACATI YAPAN FİRMAMIZ İÇİN , * EN AZ LİSE MEZUNU, BİLGİSAYAR KULLANABİLEN * ÜRÜNLERİN, GİRİŞ-ÇIKIŞINI SAĞLAYIP ADET KONTROLÜNÜ YAPIP GÜNLÜK RAPORLAYABİLECEK * FASONA VERİLEN ÜRÜNLERİN SEVKLERİNİ TAM VE DOĞRU BİÇİMDE YAPIP İRSALİYESİNİ KESECEK * DEPO..

İzmir / Konak Eskon Temizlik Makineleri

GENEL NİTELİKLER • Üniversitelerin ve/veya Yüksekokulların ilgili (İşletme, İktisat, Ekonomi Finans vs.) bölümlerinden mezun • Genel muhasebe,Maliyet Muhasebesi,Gelir Tablosu,Bilanço,Beyannameler ve diğer mali tablolar konularına hakim ve bilgi sahibi, • E-fatura ve E-defter uygula..

Kocaeli / Çayırova Bsg Mimarlık

GENEL NİTELİKLER Üniversitelerin İnşaat Mühendisliği ya da İnşaat teknikerliği bölümlerinden mezun Şantiye kontrolü takibi deneyimininin yanı sıra, konut inşaatı konusunda deneyimli ve bilgili Şirket prosedürleri doğrultusunda iş takibi, şantiye yönetimi ve raporlaması yapa..