Sorumlu İş İlanları

Pozisyon: Sorumlu
İstanbul Anadolu / Çekmeköy TİSAN MÜHENDİSLİK PLASTİKLERİ

İŞ TANIMI • Şirketimiz bünyesinde üretilen malzemeler ile şirketimize giriş yapan ana hammaddelerin kalite kontrolleri için önemli olan test çubuklarının enjeksiyonlarımız da şartnamelere uygun şekilde baskılarını almak, • Bilgisayar sistemleri üzerinden girişlerinin ve sistemsel ta..

Trabzon / Merkez Aymar Tic. Ltd. Şti.

Mağazalarımızda çalışabilecek *En az lise mezunu *Kasiyerlik tecrübesi olan *Güler yüzlü diksiyonu düzgün bayan ekip arkadaşları aramaktayız...

İstanbul Anadolu / Tuzla Anahtar Antrepo Ticaret Limited Şirketi

İNSAN KAYNAKLARI SORUMLUSU İstanbul Tuzla Orhanlı' da ki tesislerinde, Depo ve Antrepo işletmeciliği yapan şirketimizde, insan kaynakları iş süreçlerini organize etmek ve yürütmek üzere İNSAN KAYNAKLARI SORUMLUSU arıyoruz. Aranan Nitelikler Lojistik sektöründe insan k..

İstanbul Avrupa / Bayrampaşa Nurum Triko

Dünyanın ve Türkiye’nin önde gelen hazır giyim markalarına Triko üretimi yapan fabrikamıza, iplik girişinden, sipariş kapamaya kadar tüm üretim aşamalarının evraklarını, merkezi takip programına işleyerek raporlama yapacak “üretim planlama yardımcısı ” aramaktayız. Triko üretimi için al..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Printpark Ofset Ve Ambalaj

Sektöründe önemli bir yere sahip olan Haramidere'de bulunan işletmemize, Muhasebe Elemanı pozisyonunda görevlendirilmek üzere; - Muhasebe kayıtları girebilecek, - Ödeme/Tahsilat Banka görüşmeleri yapabilecek, - En az 2 yıl tecrübeli, - ERP sistem üzerinden çalışabilece..

İstanbul Anadolu / Ümraniye 3y Sanayi Mamulleri Ltd. Şti

Merkezi Ümraniye İmes Sanayi Bölgesinde olan, yüksek performans yağlayıcıları ithalatı ve toptan satışı ile iştigal eden firmamıza muhasebe sorumlusu aranmaktadır. Şirket resmi defterleri SMMM tarafından tutulmakta olup, adaylarda aşağıdaki özellikler aranmaktadır. * Muhasebe bölümü mezunu ..

İstanbul Avrupa / Şişli Ortak Akıl Yönetim Danışmanlık

Danışmanlığını yaptığımız Ofis Mobilyaları sektöründe hizmet veren Beyoğlu bölgesinde ki firmamıza Bordro ve Özlük İşleri Uzmanı alınacaktır. 1-Üniversitelerin Çalışma Ekonomisi, İşletme, İktisat ve ilgili bölümlerinden mezun, 2-İnsan Kaynakları ve İdari İşler konusunda en az 3 y..

İstanbul Avrupa / Gaziosmanpaşa Aygür Ayakkabı

Firmamız bünyesinde çalışacak, * Tercihen işletme bölümü mezunu, * Daha önce ayakkabı sektöründe AR-GE olarak çalışmalar yapmış,tecrübeli, * İstanbul semtlerini iyi bilen, * B sınıfı ehliyete sahip, aktif araç kullanabilen, * Kendini iyi ifade eden,akıcı konuşabi..

Kocaeli / Gebze Dal Lunapark

G.O.S.B Tembelova Mevkiinde bulunan fabrikamızda görevlendirilmek üzere; Satış ve Pazarlama Konularında En Az 3 Yıl Deneyimli, İyi derecede İNGİLİZCE bilen, (2.Dil Tercih Sebebidir) Fuar tecrübesi olan, Yurtdışı Seyahat Engeli Olmayan, Aktif Araç Kullanabilen ve ..

İstanbul Anadolu / Çekmeköy Misyon Özel Güvenlik

BENZER BİR GÖREVDE EN AZ 3 YIL DENEYİMLİ, TİTİZ, TAKİPÇİ, DİKKATLİ VE ÖZENLİ, İŞ DİSİPLİNİNE SAHİP, AKTİF ARAÇ KULLANABİLEN, YOĞUN İŞ TEMPOSUNA AYAK UYDURABİLECEK, ESNEK ZAMANLI ÇALIŞABİLECEK, RAPORLAMA BİLGİ VE BECERİSİ OLAN, PROJELERİMİZDE PERSONELİN SEVK ..