Sorumlu İş İlanları

Pozisyon: Sorumlu
İstanbul Anadolu / Sancaktepe Eğin Etiket

Tercihen MYO ya da üniversitelerin Grafikerlik bölümünden mezun, Tercihen İngilizce bilen, Tercihen 20-35 yaş aralığında, Grafik uygulamaları konusunda en az 2 yıl tecrübesi olan, Adobe illustrator, Corel Draw,Photoshop programlarını çok iyi derece..

İstanbul Anadolu / Sancaktepe Eğin Etiket

1. Minimum lise mezunu, 2. Tercihen 20-35 yaş aralığında, 3. Depo, stok yönetimi, lojistik, kargo vb. konularda en az 2 yıl tecrübe sahibi, 4. Ms office programlarını iyi derecede kullanabilen, 5. Dinamik bir ortamda çalışmaya yatkın, ..

İstanbul Avrupa / Gaziosmanpaşa Net Danışmanlık

Danışmanlığını yapmakta olduğumuz Plastik ve Ambalaj Mamülleri Sektöründe faaliyet gösteren ve sektörün en ileri gelen firmalarından biri olan müşterimiz için; Maliyet Muhasebesi Sorumlusu arayışımız bulunmaktadır. Maliyet muhasebesi işlemleri ve muhasebeye entegrasyonu Dağıtım an..

İstanbul Avrupa / Bağcılar Frt Su Arıtma

Su arıtma sistemleri ve gazlı içecek makineleri alanında faaliyet gösteren firmamızda görevlendirilmek üzere dış ticaret sorumlusu alınacaktır. • Tercihen üniversitelerin Dış Ticaret bölümünden mezun • Çok iyi derecede İngilizce konuşabilen ve yazabilen, ticari yazışma diline haki..

İstanbul Avrupa / Bağcılar Ekoloji Market

Firmamıza, organik tarım sertifikasyon ve ürün yönetimi konusunda çalışacak personel alımı olacaktır. Aranan nitelikler: 1. En az ön lisans mezunu. Tercihen ziraat veya gıda mühendisİ 2. Organik tarım konusunda bilgili ve deneyimli 3. Office pr..

Bursa / Osmangazi İsa Yücel

EN AZ DÖRT YIL MUHASEBE OFİSİ TECRÜBELİ TEKDÜZEN HESAP PLANINI BİLEN SGK İŞE GİRİŞ ÇIKIŞ APHB VERECEK PUANTAJ YAPMASINI BİLEN BA BS MUTABAKATLARINI YAPACAK BANKALARI İŞLEYEBİLECEK BEYANNAMELERİ KDV MUHTASAR ONAY AŞAMASINA GETİRECEK OFİSİN GENEL İŞLERİNİ YAPA..

İstanbul Anadolu / Tuzla Netlog Lojistik Grubu

Tedarik zinciri yönetimi, depolama, dağıtım, taşımacılık, uluslararası taşımacılık ve satın alma alanlarında faaliyet gösteren Netlog Lojistik Grubu, 74 deposu, 6,750 kadrolu personeli ve 2,780'in üzerinde özmal araç filosu ile kuru gıdadan, soğuk zincire, tekstilden, otomotive, kimyadan ilaç ve tek..

İstanbul Anadolu / Pendik Netlog Lojistik Grubu

Netlog Lojistik Grubu firmasının aktif ilanlarına veya diğer Arşiv Kayıt Sorumlusu- Kurtköy ilanlarına göz atabilirsiniz.Netlog Lojistik Grubu Arşiv Kayıt Sorumlusu- Kurtköy ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

İstanbul Anadolu / Tümü Ekspress Temizlik Hizmetleri

GENEL NİTELİKLER En az lise mezunu Hizmet sektörü, otelcilik alanında en az 3 yıl deneyimli, Takım çalışmasına yatkın, İletişim ve insan ilişkilerinde başarılı, MS Office programlarını kullanabilen, Hafta sonu çalışma engeli olmayan çalışma arkadaşı arıyor..

İstanbul Anadolu / Sancaktepe Eğin Etiket

1. Satın alma konusunda 2-3 yıl deneyimli, 2. Tercihen Matbaa / Reklam sektör deneyimli, 3. İkna kabiliyeti yüksek, 4. Ms Office programlarına hakim, 5. Tercihen İngilizce bilen, 6. Sürücü ehliyetine sahip ve aktif araç kullanabilen,..