Sorumlu İş İlanları

Pozisyon: Sorumlu
İstanbul Anadolu / Ataşehir Sadi Events Organizasyon

SÖZLÜ VE YAZILI İLETİŞİM YETENEĞİ GÜÇLÜ, YABANCI DİL BİLEN, KONUSUNDA DENEYİMLİ,ESNEK ÇALIŞMA SAATLERİNE AYAK UYDURA BİLEN,MERAKLI,SOSYAL,GİRİŞKEN VE GÜNDEMİ SOSYAL MEDYAYI TAKİP EDEBİLEN GENÇ YETENEKLER ARIYORUZ...

Kocaeli / Gebze Dal Lunapark

G.O.S.B Tembelova Mevkiinde bulunan fabrikamızda görevlendirilmek üzere; Satış ve Pazarlama Konularında En Az 3 Yıl Deneyimli, İyi derecede İNGİLİZCE bilen, (2.Dil Tercih Sebebidir) Fuar tecrübesi olan, Yurtdışı Seyahat Engeli Olmayan, Aktif Araç Kullanabilen ve ..

Ankara / Çankaya GÖZEN GÜVENLİK HİZMETLERİ

Gözen Holding şirketlerinden biri olan Gözen Security Services şirketimiz, Bina Tesis güvenliği ve Uçak Özel Güvenlik alanlarında 19 yılı aşkın süredir hizmet vermektedir. Türkiye genelinde, sekiz ilde havalimanları ile bir çok şehirde seçkin kurum ve kuruluşun güvenlik hizmetini veren şirketimiz..

FASON TAKİP SORUMLUSU GENEL NİTELİKLER İhracat Çocuk Giyimi üzerine çalışan tanınmış markamız için, Lise veya Tercihen Tekstil Meslek Yüksek Okulu mezunu ,Fason takipçiliği alanında en az 4 yıl deneyimli Dikiş teknikleri konusunda uzman, tüm dikiş makinelerini tanıyan,..

Muğla / Bodrum Emn Yapı A. Ş.

Bodrum da bulunan 5 Yıldızlı Otel şantiyemizde çalışabilecek aşağıdaki özelliklere sahip • Üniversitelerin Mühendislik veya Mimarlık bölümlerinden mezun, • Planlama faaliyetleri konusunda en az 5 yıl deneyimli • En az bir Otel,Avm vb kompleks yapı inşaatını tamamlamış..

Muğla / Bodrum Emn Yapı A. Ş.

DEPO SORUMLUSU Bodrum da bulunan 5 Yıldızlı Otel şantiyemizde çalışabilecek aşağıdaki özelliklere sahip • En az lise mezunu • MS Office programlarını aktif olarak kullanabilen • Ekip çalışmasına yatkın, etkin iletişim kurabilen, çözüm odaklı, • İş konusunda verile..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Fidol Okulları

-Ön muhasebe ve öğrenci işleri bilgisine sahip, -Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun, -MS Office programlarına (excell,word) hakim, -Eğitim kurumlarında deneyimi olan, -Resmi yazışmalarda başarılı, -20-35 yaşları arası, -Alanında deneyimli, -Güler yü..

LÜTFEN DETAYLARI İYİ OKUYUP SİZE UYGUN OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORSANIZ ONLİNE BAŞVURU YAPINIZ. İstanbul Kozyatağı merkezli Haşere İlaçlama ve Kontrol Hizmetleri şirketimizin Nilüfer'de bulunan Bursa Şubesi ile alakalı ; -Bursa Merkez'de İkamet eden, -MESUL MÜDÜR SERTİFİKA'sı ..

Dünya genelinde lojistik, taşımacılık ve freight forwarder firmaları için acenta ağı organizasyonları yapan Hong Kong merkezli grubumuzun Çanakkale ofisinde görevlendirilmek üzere, aşağıdaki niteliklere sahip Ön Muhasebe/Muhasebe ağırlıklı süreçlerde çalışacak Uluslararası Müşteri Temsilcisi aranmak..

Bursa / İnegöl CP GIDA

Yem ve Piliç sektörünün liderlerinden olan şirketimiz C.P. Group - Türkiye'nin; Bursa / İnegöl ’de bulunan yem fabrikasında görevlendirilmek üzere 'Personel ve Özlük İşleri Sorumlusu' arıyoruz. Adaylarda öncelikli olarak aradığımız özellikler : •Tercihen üniversitelerin İş..