Sorumlu İş İlanları

Pozisyon: Sorumlu
İstanbul Avrupa / Avcılar Ortak Akıl Yönetim Danışmanlık

İstanbul Avcılar bölgesinde bulunan İç Giyim Mağazamıza ‘’MAĞAZA SATIŞ SORUMLUSU’’ alınacaktır. 1. En az Lise tercihen Üniversite mezunu, 2. İç Giyim sektöründe en az 5 yıl deneyimli, 3. Enerjisi, özgüveni ve iletişim becerileri ile markamızı en iyi şekilde temsil ede..

İstanbul Anadolu / Pendik İpek Hırdavat

İhale sektöründe faaliyet gösteren firmamızın İstanbul Pendik'teki Genel Merkezi'nde, Elektrik,Teknik Hırdavat,Altyapı ve Tesisat Proje Birimlerimizde yetiştirilmek / görevlendirilmek üzere; Dosya,maliyet ,teklif ve sipariş yönünden etkin rol üstlenecek, Office progra..

Ankara / Sincan Nefis Cafe Market

sincan fatih bölgesinde yeni açılan cafe ve market için sorumluluk alabilecek çalışma arkadaşları arıyoruz en az lise mezunu ehliyet sahibi tercih sebebidir tecrübeli hedefleri olan zaman sorunu olmayan alacağı sorumluluğa göre dolgun ücret + sigorta verilecektir..

İstanbul Avrupa / Gaziosmanpaşa Selvi Mobilya

İşin Detayı Cebeci Elmabahçesinde faaliyet gösteren sandalye üretim atölyesine İmalat Sorumlusu (Ustabaşı) aranmaktadır. Aranan Nitelikler ; Sandalye imalat konusunda tecrübeli Sandalye ve kumaş kalıplarını çıkarıp kumaş ve sünger kesimi yapabilecek..

İstanbul Anadolu / Kartal Aydınlar İnşaat

MERKEZİ KARTAL SOĞANLIKTA OLAN İNŞAAT FİRMAMIZA FİRMA BÜNYESİNDE TÜM MUHASEBE VE PERSONEL KAYITLARINI TUTABİLECEK DENEYİMLİ KARTALDA İKAMET EDEN BAYAN PERSONEL ALINACAKTIR...

İstanbul Avrupa / Başakşehir Öz Hicret Otomotiv Şirketler Grubu

• İkitelli O.S.B’deki şirketimizde görev alacak • Tercihen Üniversitelerin Muhasebe, Maliye, İktisat, İşletme bölümlerinden mezun, • Muhasebe alanında 3 yıl ve üzeri deneyime sahip, • Tercihen Logo Tiger programına hakim • Tek düzen hesap planına, Vergi Kanunları ve SGK mevzu..

İstanbul Avrupa / Fatih Esas Grup Medikal Dental Ltd.

En az Lise mezunu, • 18-30 yaş arası Bay ve Bayan, . Tüm büro işlerini koordine edecek . Bilgisayarda sipariş, fatura ve ödemeleri girip takip edecek . İlgili MS Office programlarına hakim, . Takım çalışmasına yatkın, iletişim becerisi gelişmiş . Pazar ve rakip a..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Uğurlar Plastik San. Ve Tic. Ltd. Şti.

İkitelli OSB'de bulunan plastik üretimi yapan fabrikamıza imalat, depolama ve sevkiyat konularında tecrübeli, takım çalışmasına yatkın Depo Sorumlusu aranmaktadır. Adayların askerlikle ilişiğinin bulunmaması gereklidir. Başvuruların eleman.net üzerinden yazılı olarak yapılması rica edilir...

İstanbul Avrupa / Sarıyer Asyıldız Yemek Üretim

*Yeni mezun, *Cost Kontrol olarak görev yapabilecek, * Yemek Fabrikasında çalışmış, * Ay sonu depo sayımlarının kontrolünü yapmak, * Stok depo işlemlerini takip edecek, * Genel üretim ve planlamaların maliyetlerini çıkaracak ve raporlandıracak, *Gerekli kayıt ve..

İstanbul Anadolu / Tuzla Kopsan Plastik

Tuzla' daki fabrikamızda çalışacak, *Forklift kullanacak, *Depoya giren ürün ve malzemelerin teslim alınması, sayılması, depoya yerleştirmesi ve depodan ürün çıkışının organizasyonunu yapabilecek, *Aylık depo sayım ve stok mutabakat süreçlerini sağlayacak, *Depo ile i..