Sorumlu İş İlanları

Pozisyon: Sorumlu
İstanbul Anadolu / Kartal Konsept

*Çalışan ilişkilerine yönelik süreçlerin koordine etmek, aksiyon planlarının raporlamak ve takip etmek, *İşe alım süreçlerini yürütmek, ve geliştirmek vb. * Aday referans araştırmalarını yaparak görev tekliflerini gerçekleştirmek, *Özlük ve yasal mevzuatlarla ilgili bilgi sahibi,..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Cnk Havacılık San Tic Ltd Şti

İmes Organize Sanayi Bölgesinde Hava Savunma sanayisine talaşlı üretim yapan fabrikamıza Kalite sistem sorumlusu aramaktayız Genel Nitelikler -Talaşlı üretim konusunda en az 2 yıl tecrübe sahibi olmak -ISO 9001:2008 Standartlarında kalite odaklı olmak -AS 9100 Kalite sistemi..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Arabasat.com

İnternet sektöründe 2.el araç alım-satımı üzerine faaliyet gösteren şirketimizin Kızıltoprak'ta bulunan şubesi için resepsiyonist olarak takım arkadaşı arıyoruz. İŞ TANIMI: - Şubenin telefonlarına bakılması, - Müşteriler tarafından alınan randevuların takip edilmesi, ..

Diyarbakır / Bağlar Söz İnşaat Pazarlama

İyi Seviyede Muhasebe Bilgisi ve Deneyimi Olan Logo Go Plus Muhasebe Programını Kullanmayı Bilen Çalışma Arkadaşı Arıyoruz..

İstanbul Anadolu / Şile RGM TURKEY

GENEL NİTELİKLER Lisans veya önlisans mezunu, Tercihen Tesis Yönetimi hizmetlerinde benzer pozisyonlarda en az 3 yıl tecrübeli, Esnek çalışma saatlerine ve yoğun iş temposuna ayak uydurabilen, MS Office programlarını iyi derecede kullanabilen, Diksiyonu düzgün, i..

İstanbul Avrupa / Kağıthane RGM TURKEY

GENEL NİTELİKLER Lisans veya ön lisans mezunu, Tercihen Site Yönetim hizmetlerinde benzer pozisyonda en az 2 yıl tecrübesi olan, Esnek çalışma saatlerine ve yoğun iş temposuna uyum sağlayabilen, Tüm ofis araç-gereçlerini kullanabilen (Bilgisayar, Fax, Scanner, Fotokopi..

Kahramanmaraş / Onikişubat Akkaya İnşaat

Şirketimizin Kahramanmaraş Şubesinde görevlendirilmek üzere 1. Muhasebe işleyişi, vergi mevzuatı, SGK mevzuatı, iş kanunu konularında tecrübeye sahip. 2. En az 5 yıl muhasebe tecrübesi olan. 3. Excel programını iyi kullanabilen. 4. Personel özlük dosyalarının takibini ve giri..

Bursa / Nilüfer Birim Plastik Ltd. Şti.

Üniversite ( Endüstri veya Makine Mühendisliği Bölümlerinden ) Mezun Gelişime açık,bilgisayar kullanımı aktif olan B Sınıfı Ehliyet tercih sebebidir...

İstanbul Avrupa / Başakşehir Ortak Akıl Yönetim Danışmanlık

GENEL NİTELİKLER İkitelli Organize Sanayi Bölgesinde bulunan Rezistans üretimini yapan firmamız için ÜRETİM PLANLAMA SORUMLUSU olarak görevlendirilmek üzere; 1. Tercihen Endüstri Mühendisliği, Makine Mühendisliği bölümlerinden mezun, 2. Rezistans sektöründe veya benzer konu..

Muğla / Marmaris Kadser Mühendislik Ve Enerji

ŞİRKETİMİZİN ÖN MUHASEBE DEPARTMANINDA İSTİHDAM EDİLMEK ÜZERE TERCİHEN MARMARİS'TE İKAMET EDEN, OFFICE PROGRAMLARINA HAKİM BAY PERSONEL ALINACAKTIR...