Yazılımcı İş İlanları

Pozisyon: Yazılımcı
İstanbul Avrupa / Gaziosmanpaşa Armatek Bilgisayar

• Tercihen Bilgisayar ile alakalı bölümlerden mezun, • Minimum 1-3 yıl uygulama geliştirme tecrubesi olan, • PHP5 ile yazılım geliştirmiş • Yeterli seviyede HTML5, CSS3, jQuery, JavaScript bilgisi olan • MySQL ve MS SQL veritabanlarına hakim ve karmaşık SQL sorguları geliştir..

Kayseri / Melikgazi Medyatör İnteraktif

Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun * En az 2 yıl .NET MVC (c#) platformunda, aktif bir şekilde web tabanlı yazılım geliştirmiş * Cross Platformlarda mobil uygulama deneyimi olan. * MSSQL Server Veri tabanına hakim konusunda uzman. * Teknik ..

İstanbul Anadolu / Tümü Omuz Omuza

GENEL NİTELİKLER • Üniversitelerin ön lisans veya lisans bölümlerinden mezun, • Yazılım Test Uzmanı pozisyonunda en az 2 yıl tecrübeli, • MS Office programlarını etkin bir şekilde kullanabilen, • Analitik düşünme yeteneğine sahip, araştırmacı, • Ekip çalışmas..

İzmir / Konak Reklam Fabrikası

1999'dan bugüne, 500'ün üzerinde kişi ve kuruluşa, web sitesi tasarım ve programlaması alanlarında hizmet veren reklam ajansıyız. UMBRACO içerik yönetim sistemini kullanmayı bilen ya da öğrenebilecek, web tasarım için gerekli teknolojileri kullanabilen takım arkadaşları arıyoruz. ..

Bursa / Osmangazi Netfikir Bilişim

Bilişim Sektöründe Güncel Konuları takip eden Php , Sql , Yazılım Kodlamasına Hakim Css ve Bootstrap Kütüphanesine hakkında bilgisi olan Yazılımcı arkadaşları arıyoruz...

İstanbul Avrupa / Şişli Ografik

Web tabanlı yazılım alanında aşağıdaki bilgilere sahip takım arkadaşları aramaktayız. Back-end: -PHP veya ASP .NET Front-end: - JavaScript, JQuery - Bootstrap HTML5/CSS3, Responsive Web Design En az 1 yıl web tabanlı uygulama geliştirme konus..

İstanbul Anadolu / Kartal İnline Yazılım

PHP Programlama dilinde en az 3 yıl tecrübeli, PHP Frameworkleri ile çalışmış (Laravel, CodeIgniter vb.), Güvenlik, performans ve optimizasyon konularında deneyimli, İyi derecede İngilizce bilen, JSON, XML ve SOAP teknolojileri konusunda bilgi sahibi, JavaScript ve J..

İstanbul Avrupa / Avcılar Digital Trade Aş (Bilet.com)

Full Stack Developer PHP(Laravel) ve Javascript(JQuery) Aşağıdaki konularda tecrübe sahibi yazılımı uzmanı aranmaktadır. Back-end: - OOP, Design Patterns - PHP, Laravel - MySQL - Git, Jira Front-end: - JavaScript, JQuery - B..

İstanbul Anadolu / Çekmeköy Binte Yazılım Ve Danışmanlık Hizmetleri

İŞ TANIMI Kurumlara özel uygulamaların yazılım projelerinde görev almak. İş birimlerinden gelen isteklerin analiz ve kodlamasını gerçekleştirmek. ARANILAN NİTELİKLER Üniversite Mezunu, En az 2 yıl web tabanlı uygulama geliştirme konusunda tecrübeli,..

yazılım konusunda yetenekli, ayrıca adaylarımızın aşağıdaki teknik alanlardan en az ikisi ile ilgili olmasını bekliyoruz. > C# > C++ > .Net > SQL/MSSQL İŞ TANIMI Yazılım analiz, kodlama, teknik tasarım, test ve entegrasyon çalışmaları g..