Yazılımcı İş İlanları

Pozisyon: Yazılımcı

• .NET platformuna hakim, MVC, ASP.NET ve C# ile en az 2 yıl uygulama geliştirmiş, • Microsoft SQL veritabanı kullanarak uygulama geliştirmiş, • T-SQL kullanılarak MS SQL Server 2008 R2 üzerinde SP geliştirebilen • Temel HTML, CSS, JavaScript,JQuery kütüphanesine bilgisine sahip,..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Analytıca Yazılım Ve Teknoloji

ANALYTICA, optimizasyon yazılımları üreten , Ar-Ge yoğun bir bilişim şirketidir. 2007 yılında Kanada'da faaliyetine başlayan ANALYTICA, 2015 yılında da Türkiye'de bilişim firmasını kurmuştur. Halen Yıldız Teknik Üniversitesi İkitelli Teknopark kampüsünde faaliyetlerine devam etmekte olan şirketimiz ..

İstanbul Anadolu / Ataşehir Telebilgi İletişim Sistemleri

2005'den bu yana Bilişim sektöründe hizmet veren firmamızda görevlendirilmek üzere "Yazılım Uzmanı" aramaktayız. Genel Nitelikler : Web, desktop, windows servis ve web servis uygulamaları konusunda deneyimli C#, ASP, .NET ve üzeri programlama dili ve SQL veri tabanına hakim..

Yazılım uzmanı arıyoruz. php, magento vs. konusunda uzman olması tercihimizdir...

Ankara / Yenimahalle Rorder Otomasyon

Genel Nitelikler Android yazılım geliştirme konusunda tecrübeli Java teknolojilerinde tecrübeli Nesne tabanlı geliştirme konusunda bilgi sahibi Versiyon takip konusunda bilgi sahibi Ankara'da ikamet eden İş Tanımı Geliştirilmiş bir android uygulama ü..

Hatay / Dörtyol Reflex Bilgisayar

MERHABA ŞİRKETİMİZDE ÇALIŞMAK ÜZERE YAZILIM (SQL VERİTABANI BİLGİSİ,C++ WEB TASARIMINDAN ANLAYAN)VE DONANIM BİLGİSİ OLAN DÜZGÜN DİKSİYONLU B EHLİYETİ OLAN ASKERLİĞİNİ YAPMIŞ ELEMAN İHTİYACIMIZ VARDIR. BİZİMLE ÇALIŞMAK İSTEYEN ARKADAŞLARIMIZ İLETİŞİME GEÇEBİLİR...

İstanbul Avrupa / Bayrampaşa Nokta Bilgi İşlem

GENEL NİTELİKLER • Logo Destek Uzmanı olarak en az 3 yıl deneyimli, • LOGO Projelerinde Görev Almış, ERP uygulamaları konusuna hakim olan, • Tercihen Microsoft SQL Server ve yardımıcı arayüz proğram yazılımı konularında deneyimli • Genel Muhasebe, Üretim, MRP ve Personel Konu..

Adana / Seyhan İyssoft

Üniversitelerin Bilgisayar Mühendisliği, Programlama veya ilgili bölümlerinden mezun İyi seviyede ingilizce bilen Çok iyi derecede ASP.NET MVC, WebApi, Web Forms, C#, .NET Framework SQL Server ve T-SQL bilgisine sahip, OOP, ORM konularında ..

Konya / Meram Abk Şirketler Grubu

Üniversitelerin Bilgisayar Mühendisliği, Matematik Mühendisliği, Yönetim Bilişim Sistemleri bölümlerinden mezun, İş analizi ve/veya sistem analizi konularında mesleki tecrübeye sahip, Yazılım proje süreçleri ve entegrasyon konusunda deneyim sahibi, Sistem analizi süreçlerine ve dok..

İstanbul Avrupa / Şişli Level Gelişim Akademileri

YENİ AÇILACAK OLAN KOLEJİMİZ İÇİN; Psikoloji, Sosyoloji, Eğitim alanlarına ilgili duyan bu alanlarla araştırma yapabilecek Makale yazabilecek/çeviri yapabilecek düzeyde İngilizce bilen Sayısal becerileri gelişmiş Araştırmayı, üretmeyi, geliştirmeyi seven, son..