Yazılımcı İş İlanları

Pozisyon: Yazılımcı
Giresun / Tümü Barsoft Barkod Çözümleri

Android ve İOS ortamında yazılım geliştirebilecek çalışma arkadaşları aramaktayız...

İzmir / Bornova Promegaweb Yazılım

Nopcommerce geliştirebilen iş arkadaşları arıyoruz. Nopcommerce yazılımı üzerine eklenti,modül,ödeme sistemi,tema vb. geliştirmeler yapabilen. Başvurularınız da referanslarınız ve önceki iş tecrübeleriniz dikkate alınacaktır. e-ticaret konusunda deneyimli yazılımcı arıyoruz...

Ankara / Çankaya Ac Bilişim

Şirketimiz bünyesine alınmak üzere çalışma arkadaşları aramaktayız. - PHP programlama dilinde ileri seviye bilgili ve deneyimli, - MySQL, HTML, CSS ve jquery konularında bilgili ve deneyimli, - En az 2 yıl iş tecrübesi olan, - Daha önce geliştirdiği projeleri sunabilec..

İstanbul Anadolu / Ataşehir Seonerji

Şirketimizin web tasarım bölümünde geliştirilen web siteleri için yazılmış olan yönetici panelini entegre edecek ve hatta gereken geliştirmeleri yapabilecek düzeyde PHP bilgisi olan özellikle Codigniter framework yapısına hakim PHP yazılım uzmanına ihtiyaç vardır. Aranan Nitelikler:..

Firmamızda çalışacak Bilgisayar Uzmanı aranıyor. Temel olarak bilgisayar tamir ve onarım hizmetlerinde çalışacak. Aynı zamanda tercihen yazılım bilgisi olması önceliklidir...

Endüstriyel haberleşme protokollerini iyi bilen ve kullanan C veya C tabanlı programlama dilleri ile yazılım tecrübesi olan İşini yürütmeye yeterli düzeyde Teknik İngilizce bilen Tercihen Mikroişlemcili devre tasarımı ve programlanması konusunda tecrübeli En az B sınıfı ehliy..

İstanbul Anadolu / Çekmeköy Bms Proje

C# asp.net konularında uzman yazılım elemanı..

Antalya / Muratpaşa Bilgece Bilgisayar

Yazılım departmanımızda çalışacak, sql bilgisi olan program desteği verebilecek deneyimli elemanlar alınacaktır...

İstanbul Anadolu / Kadıköy Evrimnet İnteraktif Reklam Ajansı

1999 yılından beri Dijital Ajans olarak faaliyet veren Firmamızda görevlendirilmek üzere PHP ve MYSQL bilen yazılımcı alınacaktır. - Php ve Mysql konusunda en az 2 yıl tecrübeli, - Photoshop'ta tasarlanan site tasarımlarını, css ile birebir html e dönüştürebilecek, - Javascr..

Bursa / Yıldırım Scc Grup Ltd. Şti.

*SEO bilgisi bulunan, *Web tasarımı ve revizyonu konusunda deneyimli, *PHP ve MySQL diline hakim, *Wordpress, HTML5 ve CSS3 ve tercihen XHTML, XML ve JavaScript tecrübesi olan , *Adobe Photoshop, Dreamweaver Web-Grafik tasarım programlarını aktif kullanabilen, *Photosho..