Yazılımcı İş İlanları

Pozisyon: Yazılımcı
İzmir / Konak Sha Yazılım

SHA YAzılım-İzmir olarak takım arkadaşları aramaktayız. Aranan Nitelikler: Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun Genel proje, tasarım ve geliştirme süreçleri hakkında bilgi sahibi İyi derecede HTML5, CSS3, JS, ASP.NET, JQuery, Bootstrap ve PHP bilgisi olan G..

Ankara / Çankaya Netartı Bilgi Teknolojileri

Java tabanlı web uygulama geliştirme projemizde birlikte çalışmak üzere full-time front-end ve/veya back-end Java Developer çalışma arkadaşları arıyoruz. Adaylarda aranan nitelikler: - Spring MVC, Hibernate, JavaScript ve JSP bilgisi ve deneyimi. - Bu teknolojiler..

İstanbul Avrupa / Beşiktaş Acme Group

- Tercihen Üniversitelerin Bilgisayar / Yazılım Mühendisliği veya Bilgisayar Programcılığı bölümlerinden mezun, - C# ve VB.NET programlama dili ASP.NET MVC, Webform, WebApi gibi .NET kütüphaneleri ile kurumsal projeler geliştirmiş, - Nesneye yönelik (Object Oriented) düşünen ve kod yaza..

İstanbul Avrupa / Beşiktaş Haber Portalı

ÇOK YAKINDA YAYINA GİRECEK OLAN HABER PORTALIMIZ İÇİN; YAZILIM DESTEK SORUMLUSU * HTML bilgisine iyi düzeyde sahip * Site içi kodları yazabilecek * Full time ya da PART TIME çalışabilecek * Bayan Yazılım Sorumlusu..

Kurumsal Web Sitesi , E-Ticaret ,web yazılımlarında deneyimli, Html, Asp.Net ,MsSql ,Net 4.0 ve üzeri, iyi seviyede bilgisi olan ,proje geliştirmeye ve web teknolojilerine hakim yazılımcı ekip arkadaşları arıyoruz. Bizimle İrtibata geçiniz.....

İstanbul Anadolu / Ataşehir Sayısal Ofis

Asp.Net, C# programla dilleri ile Web ve Windows tabanlı yazılım konularında tecrübeli, Üniversitelerin Bilgisayar Programcılığı, Mühendislik, Matematik veya benzer bölümlerinden mezun, En az 2 projede aktif olarak görev almış, 20 - 35 yaş arası, SQL bilgisine sahip, Te..

İstanbul Avrupa / Bahçelievler Englısh Park

Firmamızın yazılım departmanında tam zamanlı olarak görev alacak, PHP & MySQL yazılım uzmanı arkadaşlar arıyoruz. Her türlü web tabanlı uygulamayı geliştirip hayata geçirebilecek kadar PHP ve MYSQL bilgisi olan, HTML ve CSS bilgisi iyi derecede, Codeigniter bilg..

İzmir / Konak Naria Reklam Ajansı

Tam zamanlı çalışacak aşağııdaki özelliklerden en az birtenesini bulunduran ekip arkadaşları arıyoruz Front end developer Html5 Css3 Javascript(Jquery yada angularjs) Bootstrap ve Materialize ionic Tasarım Programlarına Hakim Back end de..

• C# diline ve OOP prensiplerine hakim. • 3 Katmanlı mimari ile proje tecrübesi olan. • Referans gösterebileceği C# masaüstü uygulamaları olan. • MsSQL veritabanını ve toollarını etkili kullanabilen, iyi düzeyde T-SQL bilen. • Gelişme ve öğrenmeye açık, araştırmacı olan...

İzmir / Konak Asrın Grup

Yazılım uygulamalarını geliştirmede en az 2 yıl deneyim sahibi, (yılı istediğiniz şekilde belirleyiniz. Ama standardı genellikle 2 yıldır) Nesne odaklı programlama konusunda bilgi sahibi, Java, Objective-C, C++, C# veya benzeri dillerde çalışabilme becerisine sahip, Tercihen Androi..