Yazılımcı İş İlanları

Pozisyon: Yazılımcı
İstanbul Anadolu / Tümü Maksi Teknik Yazılım

MAKSİ TEKNİK YAZILIM olarak mevcut projelerimizde ve yeni projelerde çalışacak takım çalışmasına uyumlu,çalışma arkadaşları aramaktayız, Aranan özellikler; Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun; En az 2 yıl deneyimli HTML5, C#,JavaScript, CSS, Jquery bilen ..

İstanbul Avrupa / Sarıyer Volpar Otomotiv

İŞ Tanımı : Otomotiv sektöründe Yedek Parça İthalat ve İhracat firması olarak; - Depoya yeni gelen ürünlerin internette (Sahibinden.com, Facebook, Şirketimizin resmi web sayfası, B2B, B2C) girişlerini yapacak, olanları güncelleyecek, - B2B, B2C yazılımları konusun..

İstanbul Avrupa / Esenler Webimedya

- ASP.NET, C# ve MVC Yazılım Dillerine Hakim, - MSSQL 2008 T-SQL Sorgularına Hakim, - SQL Server 2008 Kullanabilen, - Entity Framework Mimarisine Hakim, - CSS, HTML dillerinde tecrübeli - java script Jquery uygulamalarında bilgi sahibi - Hızlı yaratıcı, yenilikçi..

Antalya / Muratpaşa Welcome Tours & Travel

Şirketimiz bünyesinde çalıştırılmak üzere Çalışan adayından Ana Şart olarak; PHP diline tam hakimiyet, CSS ve HTML’e tam hakimiyet, Web tasarımı ve revizyonu konusunda deneyimli Adobe Photoshop, Dreamweaver Web-Grafik tasarım programlarını aktif kullanabilen..

Çalışan adayından Ana Şart olarak; PHP diline tam hakimiyet, CSS ve HTML’e tam hakimiyet, Web tasarımı ve revizyonu konusunda deneyimli Adobe Photoshop, Dreamweaver Web-Grafik tasarım programlarını aktif kullanabilen Angular.js (Angular 1) kütüphanesi ve ekosistemi hakk..

İzmir / Bornova T-Lefon Haberleşme

ŞİRKETİMİZ Bünyesinde Çalıştırılmak üzere Php ve Mysql hakim Css bilgisi olan Şirketimizin kendi servislerine ve yapısına hakim olabilecek kedisine güvenen personel alınacaktır...

İstanbul Avrupa / Güngören Sarı Böğürtlen Telekomünikasyon A. Ş.

İş Tanımı Şirketimizin Merter'deki ofisinde görevlendirilmek üzere; • Müşterilerimize ürünlerimiz hakkında yazılımsal destek vermek. • Hem müşteri hem de geliştirme ekibi tarafında köprü görevi görmek. • Şirket ihtiyaçlarına yönelik yeni ve mevcut uygulamaların yazılım ..

İstanbul Avrupa / Şişli Taglette

RFID ve bulut tabanlı yazılımlar üzerine çalışmak üzere Java Developer aramaktayız. Aranan Özellikler: Java programlama diline hakim MapReduce ve Streaming mekanizmalarına hakim Linux tabanlı işletim sistemleri ile çalışabilen Cassandra, Redis ve MongoDB gibi N..

İstanbul Avrupa / Fatih Gavia Works

Kurumsal web sitelerine yönetim paneli yazabilecek kadar php bilgisine sahip Wordpress sistemine tema yazabilen veya hazır temalarda gerekli yerlerde kodlara müdahale edebilecek. Sıkışık zamanlarda html, css, javascript, bootstrap konularında ekip arkadaşlarına yardım edebilecek Te..

İstanbul Anadolu / Maltepe Türkiye Dünya Medya

1-Wordpress konusunda tecrübeli ,tema kurulumu yapabilen ve referans gösterebilecek projeler yapmış, 2-Kurumsal siteler yazmış ve süreçlerini takip edebilen, 3-ASP.NET teknolojilerine hakim tercihen web forms bilen 4-HTML, CSS,JS bilgisi olan, 5-Veritabanı Access,MsSQL,MySQL..